Donerede sin lever til fremmed – nu skal de giftes

Donerede sin lever til fremmed – nu skal de giftes

image title: 
Foto: My Make Ou/123rf
Nogle kærlighedshistorier er bare bedre end andre. Historien om amerikanske Heather Krueger og Chris Dempsey må være én af de bedre af slagsen.
 
Heather Krueger fik i marts 2014 konstateret en livsfarlig leversygdom. Beskeden fra lægen var, at fandt hun ikke en donor, ville hun med 50 procent sikkerhed kun have et par måneder tilbage at leve i.
 
Det var derfor lidt af et held, at Chris Dempsey overhørte en telefonsamtale på sin arbejdsplads mellem Heather og hendes fætter, som Chris arbejder sammen med. Chris meldte sig straks som donor, selvom han hverken kendte eller havde mødt Heather før.
 
”Testene var positive. Lad os gøre det! Vi er et match. Jeg er din donor,” kunne Chris, ifølge ABC News, glædeligt ringe til Heather og fortælle, da han efter en række tests var blevet godkendt som donor.
 
Da de begge efter operationen i marts, hvor 55 procent af Chris’ lever skulle transplanteres til Heather, skulle tilbringe tid på hospitalet til genoptræning, udviklede de et så tæt forhold, at de blev forelskede:
 
”Hvis det ikke var for ham, så ville jeg ikke have overlevet frem til jul. Dempsey er en uselvisk og modig mand, der slet ikke kendte mig før det her,” fortæller en rørt Heather til ABC News.
 
I december gik Chris så på knæ for Heather i Chicago under en tur med hestevogn. Hun sagde ja, parret skal giftes til oktober, og Heathers fætter skal selvfølgelig være forlover.
 
”Man ved aldrig, hvad der sker i livet. Jeg ville ikke kunne have forudset det her for blot et år siden,” fortæller en lykkelig Chris.

Hvordan mødte du din kæreste eller kone?
 
BT
Tags: