Dræbte sine døtre: Vil nu have nedsat sin straf

Dræbte sine døtre: Vil nu have nedsat sin straf

image title: 
Foto: Burmakin Andrey/123rf.com
Det er Vestre Landsret, der mandag skal behandle sagen om en 45-årig familiefar, som i 2012 brændte sine to små døtre ihjel.
Først forklarede faderen til politiet, at der var tale om en tragisk ulykke. Men sandheden var en anden. Senere brød han nemlig sammen og erkendte, at han havde forsøgt at begå selvmord, og ville tage sine piger med i døden.

Han var kørt ind på en tysk skovvej, hvor han havde tømt bilens reservedunke ud over sæderne, for derefter at sætte sig ind [ET1] på forsædet og tænde en lighter.

LÆS OGSÅ: Video: Alle ignorerer 6-årig på grund af hendes tøj

De to piger sad bag i bilen, fastspændt i deres seler og bedøvet af sovemedicin, da branden brød ud. Faren nåede derimod kun at sidde i den brændende bil i få sekunder, før han flygtede ud, viser undersøgelser ifølge TV2.

Den tyske landsret i Potsdam dømte faderen en fængselsstraf på livstid, hvilket i Tyskland betyder mindst 15 år bag tremmer, men ved flytningen til Danmark, hvor han afsoner, skal man nu til at fastsætte en ny straf.

I Retten i Aalborg fik faderen i februar en straf på livstid for dobbeltdrabet, men den straf blev anket til landsretten, som i dag mandag skal komme med deres dom i sagen.

Ifølge forsvareren ønsker man, at manden får en straf, der er kortere end fængsel på livstid.

Fortjener faderen at få straffen nedsat?

TV2
 
 
Tags: 
Nøgleord: