Dræbte sine tre sønner, fordi datter blev ignoreret

Dræbte sine tre sønner, fordi datter blev ignoreret

image title: 
Foto: Stefano Lunardi/123rf.com
Tirsdag ringede Brittany Pilkington til den amerikanske alarmcentral for at fortælle, at hendes lille dreng ikke trak vejret. Senere samme dag tilstod kvinden, at hun havde dræbt ham og hans brødre, fordi hendes mand ikke gav deres datter nok opmærksomhed.
Pilkington er anklaget for mordene på Noah på tre måneder, 4-årige Gavin og Niall på tre måneder, og sidder i øjeblikket fængslet.

LÆS OGSÅ: Kæmpe våbenlager fundet hos 79-årig

Efter sigende dræbte hun først sønnen Niall tilbage i juli 2014 og efterfølgende Gavin i april i år. Derefter gik myndighederne i gang med at efterforske omstændighederne bag dødsfaldene, men man fastslog ud fra obduktionerne af de to drenge, at de ikke havde været udsat for nogen forbrydelse. Derfor fik Brittany og hendes mand lov til at beholde datteren Hailey på tre år og Noah på tre måneder.

Efter en længere afhøring i tirsdags, hvor Brittany Pilkington i starten erklærede sig uskyldig, indrømmede hun til sidst over for politiet, at hun havde dræbt de tre drenge ved at kvæle dem med et tæppe.

Pilkingtons grund til at dræbe sine tre små drenge var, at ’hun forsøgte at beskytte sin datter fra ikke at blive elsket nok af sin far i forhold til sine brødre’.

Hvad mener du? Hvad skulle Brittany have gjort for at beskytte sin datter?

Daily Mail
 
Tags: