Drømmer du om solskin? Find afbudsrejsen her

Drømmer du om solskin? Find afbudsrejsen her

image title: 
Privat billede
Prognoserne lover regn, torden og blæst, og hvis det ikke lige var dét sommervejr, du havde drømt om, hvorfor så ikke tage et smut sydpå? Redaktionen giver dig her en guide til, hvor du finder de bedste og billigste afbudsrejser.

Afbudsrejser.dk samler en række tilbud på de bedste charterrejser, flybilletter eller weekendferier fra forskellige rejseudbydere. Her kan du eksempelvis komme en uge til Kreta med fly og tre-stjernet hotel den 29. juni med afrejse fra Billund til 1822 kroner.

Travelmarket.dk skaber et overblik over diverse charterbureauers tilbud på afbudsrejser, så du nemt kan finde ferien til den bedste pris. Du kan eksempelvis komme en uge til Tyrkiet med fly og tre-stjernet hotel den 27. juni fra Kastrup for 2349 kroner. 

LÆS OGSÅ: Fem fede apps til din ferie

Afbudsrejser24.dk sammenligner ligeledes en række udbydere og giver dig gode priser på afbudsrejser. Du kan eksempelvis komme en uge til Egypten med fly og uspecificeret 2-stjernet hotel den 1. juli fra Billund til 1999 kroner.

Solfaktor.dk er et andet godt bud på, hvordan du let kan finde en billig afbudsrejse. Her kan du eksempelvis komme en uge til Bulgarien med fly og to-stjernet hotel den 27. juni med afrejse fra Billund til 1948 kroner.

Rejsespejder.dk sammenligner rejsetilbud fra en række udbydere, der tilbyder gode men ligeledes billige rejser. Her kan du eksempelvis komme en uge til Spanien med afrejse den 1. juli inklusiv fly og tre-stjernet hotel og afrejse fra København for 3359 kroner.

Hvordan finder du billige rejser?

Vi tager forbehold for ændrede priser.
Tags: 
Nøgleord: