DR dropper tradition i dansk Melodi Grand Prix

DR dropper tradition i dansk Melodi Grand Prix

image title: 
Stock Photo/123rf.com
Årets danske Melodi Grand Prix bliver en anelse anderledes oplevelse end før. DR har besluttet at lave en ændring og droppe en årelang tradition i Dansk Melodi Grand Prix. Det skriver Ekstra Bladet.

Ændringerne omhandler de korte præsentationsvideoer af deltagerne, som bliver vist, inden deltagerne går på scenen. Dem har DR valgt at fjerne afslører DR’s underholdningschef, Jan Lagermand Lundme.

”Hvert eneste år har vi et ønske om at gøre showet endnu bedre og tænke nyt. I år kommer der til at ske en ret stor forandring ved, at vi for første gang nogensinde dropper de båndede indslag – som også kan fungerer superfint og har gjort det i mange år – for i stedet at tale med deltagerne live lige efter, de har optrådt på scenen, siger underholdningschefen ifølge Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: DR-vært skal opereres igen efter brystkræft

Som seer bliver det første man ser i årets Melodi Grand Prix, deltagerne som går på scenen for at optræde med deres sang. Ifølge Jan Lagermand Lundme skal det give seerne en bedre oplevelse end førhen.

”Jeg håber, seerne vil tage godt imod det. Vi vil gerne give en ny, anderledes og bedre oplevelse, og så vil vi selvfølgelig evaluere efterfølgende, for vi er jo altså interesserede i at levere det bedst mulige show, siger Jan Lagermand Lundme, der desuden fortæller, at der stadig vil være et kort oplæg inden hver sang der fortæller korte fakta om deltagerne og sangskriverne.

Værterne i år er Johannes Nymark og Anette Heick, der skal styre slagets gang i Gigantium i Aalborg. De var også værter i 2017, hvor showet blev sendt fra Jyske Bank Boxen i Herning.

Du kan se det danske Melodi Grand Prix 10. februar klokken 20:00 på DR1.

Hvad synes du om ændringerne? 

Ekstra Bladet 
Tags: