DR-vært ramt af alvorlig sygdom under optagelser

DR-vært ramt af alvorlig sygdom under optagelser

image title: 
spotmatikphoto/123rf.com
Optagelserne til den kommende sæson af programmet ’Sporløs’ gik ikke helt efter planen. For tv-vært Ditte Haue blev under optagelserne i Thailand smittet af en sjælden tropebakterie.

I første omgang var Ditte Haue ikke bevidst om, at hun var blevet smittet, men troede blot, at hun havde det dårligt på grund af jetlag, den høje temperatur eller søvnmangel.

”Jeg kunne mærke, at jeg blev lidt mere afkræftet og træt og havde svært ved at fokusere, men jeg kæmpede mig igennem, for jeg troede, det måske bare var almindeligt ubehag,” fortæller hun til Ritzau Fokus ifølge BT.
Det viste sig dog ikke at være tilfældet, for få dage efter, at tv-værten kom tilbage til Danmark, blev hendes tilstand forværret.

Hun fik høj feber og var så svimmel, at hun næsten ikke kunne gå. Da hun kontaktede skadestuen, blev hun straks sat i isolation. Hun havde meget høje infektionstal og lavt blodtryk.

LÆS OGSÅ: Afsløring: DR-par venter deres første barn

Efter en uges indlæggelse blev hun udskrevet, men der gik ikke længe, inden hendes tilstand igen blev forværret. Derfor blev hun kort tid efter indlagt igen, og lægerne frygtede, at bakterien var resistent.

Lægerne mente desuden, at bakterien var menneskeoverført, og derfor skulle alle, der var i kontakt med tv-værten, være dækket til og iført handsker og dragter.

Heldigvis lykkedes det lægerne at bekæmpe bakterien efter anden indlæggelse, men Ditte Haues krop var stadig fyldt med så meget betændelse, at hun blev sygemeldt i tre måneder.

”Jeg har aldrig prøvet at være så dårlig før i hele mit liv. Jeg har aldrig prøvet at være så udmattet, så træt og så drænet i hele mit liv,” siger hun til BT.

I dag er tv-værten næsten ovenpå igen og har formået at færdiggøre den sidste del af optagelserne.

”Jeg er endnu ikke lige så frisk, som jeg plejer at være, men jeg er begyndt at dyrke yoga og løbe lidt igen. Og jeg er begyndt at kunne bevæge mig, uden at jeg skal sove til middag hver dag. Det føles faktisk rimeligt normalt i kroppen igen, så er det rart,” siger tv-værtinden.

’Sporløs’ havde sæsonpremiere på DR1 mandag klokken 20.00.

Kan du forstå, at tv-værten valgte at færdiggøre optagelserne?

BT

 
Tags: 
Nøgleord: