DR-vært skal opereres igen efter brystkræft

DR-vært skal opereres igen efter brystkræft

image title: 
Nimon Thong-uthai/123rf.com
Tidligere på året fik radiovært Sara Bro, der er kendt fra ’Go’ Morgen P3’ fjernet sine bryster, efter hun fik konstateret forstadier til brystkræft.

Sara Bro har tidligere haft brystkræft, da hun var 27 år, og dengang gennemgik hun en hård kemobehandling.

Da Sara Bro igen fik konstateret forstadier til brystkræft, tilbød lægerne at fjerne begge hendes bryster og dermed fjerne risikoen for et nyt tilfælde.   
 
Hun valgte at få fjernet brysterne og nu venter den sidste operation, der skal give hende dem tilbage. Det skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: DR-kending færdig med DR

”De to store operationer er overstået. Det var dem, der gjorde mega ondt og var virkelig langvarige. Nu skal brysterne gøres mere naturlige. Jeg skal have taget fedt fra et andet sted på kroppen og have puttet det op i brysterne,” fortalte hun til sine to medværter mandag morgen ifølge Ekstra Bladet.

Sara Bro kunne også have valgt at få ren fedt i brysterne, men i så fald ville de blive en del mindre, end hun tidligere har været vant til.

”Jeg har tænkt meget over, hvorfor jeg ikke valgte det (kun at få fedt, red.), men jeg vil bare gerne have, at mine bryster ser ud, som de plejer. Jeg er ikke interesseret i at få nogle andre bryster, mindre eller du ved, så derfor har jeg valgt den her kombination,” sagde Sara Bro i programmet.

Sara Bro giver desuden udtryk for, at hun er træt af de mange operationer, men kun skal være væk fra jobbet på P3 i en uges tid.

Kan du forstå Saras beslutning om at få lavet bryster?

Ekstra Bladet 
Tags: