Drabsmand på spil igen: Nyt motorvejsstenkast

Drabsmand på spil igen: Nyt motorvejsstenkast

image title: 
talashow/123rf.com
Stenkast på danske motorveje er i den forgange tid set flere gange, og har haft så alvorlige konsekvenser, at en 33-årig tysk kvinde i august 2016 mistede livet efter stenkast fra en fynsk motorvejsbro. Det skriver BT.

Det har alligevel ikke fået gerningsmændene bag stenkastene til at stoppe. For i nat fandt en ny episode sted på en fynsk motorvej.

Det var på motorvejsbroen ved afkørsel 53 og 54 ved Odense, at to biler blev beskadiget, da der blev kastet med sten på en tocifret vægt, dog uden at nogle personer kom til skade.

Fynsk politi ser en sammenhæng mellem sagerne og er af den overbevisning, at der er tale om samme gerningsmand.

LÆS OGSÅ: Lise Nørgaard jagtes af væmmelige mænd 

”Vi har en opfattelse af, at det må være en og samme gerningsmand eller gerningsmænd, der foretager det her. Fremgangsmåden er den samme. Stenen er i alle tilfælde kastet i forlængelse af kørselsretningen, så man ikke kan se, når man kaster stenen,” siger vicepolitiinspektøren Per Lydiksen Laursen fra Fyns Politi til BT.

Næste skridt i efterforskningen er at forsøge at sammenligne dna fra de forskellige episoder og finde frem til om, der kan indhentes dna fra stenene, der blev kastet onsdag.

Hvordan tror du bedst, at man kan løse problemet?

BT 
Tags: