Drabsoffer fundet i live efter 31 år

Drabsoffer fundet i live efter 31 år

image title: 
Foto: Pixabay
Et indbrud hos en tilsyneladende normal og uskyldig kvinde skulle vise sig at være optrevlingen på et 31 år gammelt mysterium.  
 
Politiet blev kaldt ud til et indbrud i en lejlighed i den tyske by Düsseldorf, hvor lejeren præsenterede sig som “Mrs. Schneider”. Men da betjentene bad om legitimation, var hun tvunget til at indrømme, at hun ikke var den hun udgav sig for at være.
 
Hun hedder i virkeligheden Petra Pazsitka, og hun har været død i 31 år – det troede alle, inklusivt hendes familie og venner.

Den 26. juli 1984 forsvandt den 24-årige IT-studerende Petra Pazsitka sporløst i byen Braunschweig i Tyskland. Hun dukkede ikke op til sin brors fødselsdagsfest, og der blev slået alarm.
 
LÆS OGSÅ: Afsløret: Glemte vigtig detalje i forsikringssvindel
 
Sagen ryddede forsider i hele Tyskland, og den blev sågar taget op i et populært kriminalmagasin på TV, der forsøgte at opklare mysteriet om Petra. Lige indtil en lokal drabsmand, der havde voldtaget og dræbt en 14-årig pige, indrømmede, at han havde slået Petra ihjel. Det skriver TV2.
 
Senere trak han sin tilståelse tilbage, men politiet var stadig overbeviste om, at Petra var blevet myrdet.
 
Petra blev fundet for to uger siden og er nu 55 år.
 
“Hun havde ikke engang en bankkonto og betalte alle sin regninger kontant,” fortæller Joachim Grande, talsmand for politiet i Braunschweig.
 
Petra ønsker ikke at gense sin familie eller have kontakt til offentligheden.
 
Har du nogensinde tænkt på at stikke af fra det hele og leve et andet sted?
 
TV2
Tags: 
Nøgleord: 
Se debatter