Drabstiltalt er blevet forladt af konen

Drabstiltalt er blevet forladt af konen

image title: 
Andrey Lebedev/123rf.com
Peter Madsen og konen blev gift tilbage i november 2011 på Københavns Rådhus og levede et liv uden ret mange penge. Venner og pårørende, som BT har talt med forklarede, at raket-madsen brugte alle sine penge på at realisere sine projekter.
 
Den drabstiltalte har selv forklaret ved et retsmøde i Københavns Byret den 5. September 2017, at han brugte ubåden Nautilus som en husbåd, hvor han også dyrkede sex med andre kvinder end sin kone, da de havde et åbent forhold.
 
Før i tiden var Peter Madsen en mand med mange bekendtskaber og loyale venner, men efter den tragiske episode med den svenske journalist vendte alle Peter Madsens bekendtskaber ham ryggen efterhånden, som beviserne tårnede sig op. En af dem var Madsens halvbror Benny Egesæ, som gennem sin virksomhed også var en af hovedsponsorerne for Peter Madsens raketprojekt. Det skriver BT.

LÆS OGSÅ: Nye spor i sagen om drabet på dansk familiemor
 
Men da politiet den 22. August fandt Kim Walls torso, kunne halvbroderen ikke længere fastholde støtten, og vendte Peter Madsen ryggen. Det samme gjorde Jens Falkenberg, som byggede ubåden sammen med Peter Madsen, men som beviserne hobede sig op, kunne han heller ikke længere støtte sin gamle ven.
 
BTs kilder ønsker ikke at fortælle, hvornår Peter Madsens kone forlod ham, men hun støttede ham i retten den 12. August, hvor hun havde medbragt tøj og sad på de pladser, der er forbeholdt pårørende til sagen. Det skriver BT.
 
Men i løbet af sagen, hvor der gang på gang er dukket flere gruopvækkende og tragiske oplysninger frem, er det også blevet for meget for Peter Madsens kone, som nu er ekskone.
 
BT er bekendt med ekskonens identitet, men efterkommer hendes ønske om ikke at nævne det, så hun fremadrettet kan leve et anonymt liv.
 
 Forstår du godt konens beslutning?
 
BT
Tags: 
Nøgleord: