Drama: DF’er kommer med homofobiske udtalelser

Drama: DF’er kommer med homofobiske udtalelser

image title: 
Aleksandar Radovanovic/123rf.com
Gruppeformand i Vejen Byråd, Anni Grimm, skrev i et debatindlæg i JydskeVestkysten, at homoseksuelle stikker ud fra normen i det danske samfund. Det er ikke første gang, at Dansk Folkeparti kommer med homofobiske udtalelser, og udtalelserne har da også skabt ramaskrig blandt politikerne på Borgen.

Ifølge BT skrev Anni Grimm blandt andet i debatindlægget:

”Afvigerne - det være sig homoseksuelle, lesbiske eller andre minoritetsgrupper - kæmper bravt for deres "rettigheder". Så bravt, at jeg og andre bliver ugleset i den politiske korrektheds navn, for vores naturlige holdninger. Det gider jeg faktisk ikke at finde mig i.”

LÆS OGSÅ: Personale til DR-vært: Du er godt nok slidt

Både Rasmus Nordqvist og Uffe Elbæk har givet Anni Grimm svar på tiltale. Ifølge BT skrev Uffe Elbæk mandag aften følgende på Twitter:

’Hvad er @DanskDf1995 holdting til dette DSF-indlæg? For hvilken gang skal homoseksuelle stemples som afvigere? ’ 

I et interview til BT fortæller Rasmus Nordqvist også sin holdning til debatindlægget, da han føler sig krænket og som én af ’afvigerne’, Anni Grimm skriver om. Til BT siger han:

”Det er da fuldstændig vanvittigt. Jeg tjekkede lige datoen, da jeg troede, at det var et gammelt læserbrev, der florerede igen. Men så blev jeg overrasket og fortørnet over, at der kan sidde et menneske med de tanker. Alle må have en holdning, og det er meget godt, at vi får dem ud, så vi kan se, hvem der mener hvad. ”

Det er langt fra første gang, at DF udtaler sig homofobisk. Men Dansk Folkeparti har dog efterfølgende taget afstand fra Anni Grimms udtalelser og undskylder på hendes vegne.

”Anni Grimm har fået en skriftlig advarsel på grund af debatindlægget. Jeg vil samtidig opfordre hende til, at hun tænker sig om, når hun sender debatindlæg afsted, ”siger DF’s partisekretær, Poul Lindholm Nielsen, til JydskeVestkysten.

Hvad er din holdning til de homofobiske udtalelser?

​MX
Tags: 
Nøgleord: