Drama mellem deltagere i ‘Landmand søger kærlighed’

Drama mellem deltagere i ‘Landmand søger kærlighed’

image title: 
Foto: Anders Brohus/ TV 2
I tirsdagens afsnit af ’Landmand søger kærlighed’ havde Danni egentlig besluttet sig for at invitere Pernille med på en romantisk weekend. Men da Pernille valgte at forlade programmet i sidste øjeblik, endte det med at være Louise, der fik tilbuddet.

Danni forklarede til Realityportalen, at han syntes, at han klikkede bedre med Pernille, var mere interesseret i Louise som en ven og havde følelsen af, at Louise var mere interesseret i ham end omvendt.

”Louise havde lidt et andet tempo end mig. Hun skulle bare have børn indenfor et år, og hun gik meget all in helt fra start. Hun virkede derfor lidt klistret og lidt som en tryghedsnarkoman. Det er jo fint nok, at man har nogle mål, men jeg er en person, der ser folk lidt mere an, og sådan virkede Pernille også. Hun var lidt mere nede på jorden,” fortæller han.
Men disse udtalelser har fået Louise til at forsvare sig, og fortælle sin version af sagen.

”Nogle af de ting, han fortæller, er på ingen måde rigtigt. Jeg har for eksempel aldrig sagt, at jeg vil have børn indenfor et år. Til vores første date sagde jeg bare, at jeg gerne ville have børn indenfor nærmeste fremtid. Så jeg synes, det er lidt unfair at sige, at jeg har sagt, at det skal være indenfor et år. Det er i hvert fald ikke sådan, at det er ment. Derudover siger han, at jeg er klistret, og det er jeg altså på ingen måde,” forklarer hun til Realityportalen og fortsætter:

”Jeg har på ingen måde været klistret overfor Danni. Da jeg lavede kagen til ham, var det bare, fordi jeg syntes, han var sød, og så var det da oplagt at hentyde til et kys. Det kan jeg ikke se, at der er noget galt i. Det har i hvert fald ikke noget med at være klistret at gøre. Så jeg ved ikke, hvorfor han siger, at jeg virker sådan. Jeg er normalt ikke en klistret person. Danni syntes nok bare, at det virkede til, at jeg havde flere følelser for ham end omvendt. Jeg synes dog ikke selv, at jeg havde så mange følelser for ham. Jeg syntes da bare, at han var sød.”

LÆS OGSÅ: Landmand søger kærlighed: Derfor smutter damerne

Til forskel fra Danni havde Louise det akavet med at skulle med på weekendturen.

”Jeg synes, at der var super akavet stemning. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det var som om, at det varede en time, før Danni inviterede mig med på den romantiske weekend. Virkelig akavet.”

Louise var derfor nødt til at mærke efter, om hun virkelig ville med på turen:

”Jeg kunne jo sagtens mærke, at det ikke var mig, han ville have valgt, så jeg var lidt i tvivl, om jeg skulle tage med, da han endelig inviterede mig. Jeg besluttede mig dog for, at jeg ikke kunne miste noget på det, og jeg kunne jo lige så godt give det en chance og se, om noget udviklede sig på turen.”

Synes du, at Louise virker til at være mere interesseret i Danni, end han er i hende?

BT
 
Tags: