Dronningen brændte 81-årig borger af

Dronningen brændte 81-årig borger af

image title: 
TV 2 / DANMARK ©
Den 81-årige danske borger John Gaden blev slemt skuffet, da han mandag den 11. December mødte op i sit stiveste puds på Amalienborg for at møde dronningen ved audiens sammen med 76 andre mennesker.

Han havde fået æren af at møde dronningen personligt, fordi han i 50 år havde arbejdet for FOF Aftenskole i Skanderborg, og allerede havde modtaget Den Kongelige Belønningsmedalje med krone.

Men dronning Margrethe dukkede aldrig til mødet, for hun befandt sig i London, hvor hun var strandet i lufthavnen efter juleshopping.

Det fly som forsvaret havde sendt afsted for at hente dronningen hjem, fik ikke tilladelse til at lande grundet snefald.

LÆS OGSÅ: Prins Nicolai fik Alexandra til at græde på tv

Så derfor måtte John Gaden skuffet tage hele den lange tur tilbage til Skanderborg.

”Jeg vil sammenligne det med en juleaften med familien. Børnene glæder sig, og man har danset om træet. Så klapper faderen i hænderne og siger, at julemanden er sneet inde med alle gaverne,” siger John Gaden til TV 2.

En uge senere modtog han dog et brev, hvori dronningen beklagede det aflyste møde.

”Der var et fint stempel uden på fra Amalienborg. Hun skrev, at hun beklagede dybt, at hun måtte aflyse audiensen. Så ønskede hun mig glædelig jul og godt nytår. Til sidst skrev hun, at hun håbede at se mig til audiens i det nye år,” siger John Gaden til TV 2.

John Gaden godtager dronningens undskyldning og vil overveje at tage til en ny audiens.

Hvad tænker du om dronningens håndtering af sagen?

TV 2  
Tags: