Droppede TV 2: Nu tjener hun millionbeløb

Droppede TV 2: Nu tjener hun millionbeløb

image title: 
A. Singkham/123rf.com
Andrea Elisabeth Rudolph valgte for år tilbage at droppe tv-karrieren som værtinde på det populære TV 2-program ’Vild med dans’ for at prøve kræfter som selvstændig.

Hun stiftede dengang firmaet Rudolph Care, der sælger sundhedsvenlige hudcremer, og nu 11 år efter er firmaet en kæmpe succes.

I det sidste regnskabsår var årets resultat nemlig på intet mindre end 8,7 millioner kroner, hvilket er næsten en tredjedel mere end året før.

LÆS OGSÅ: Gider du ikke kulden? Det kan du lave i stedet

Den tidligere tv-vært har også nydt godt af virksomhedens store fremgang, og har valgt at trække tre millioner ud af virksomheden, så der er plads til en lønforhøjelse til hende selv på én million.

Til trods for den enorme lønforhøjelse har virksomheden stadig en egenkapital på 18,9 millioner kroner og kun en gæld på 4,2 millioner.

Årsagen til virksomhedens pludselige succes skyldes, ifølge forbrugerekspert ved Retail Institute Dorte Wimmer, at forbrugerne er begyndt at tænke mere over sundhed og kvalitet.

”Det er ikke længere nok, at produkterne ser pæne ud. Det handler også om, hvad der er i dem, og hvordan de bliver produceret. Det skal være uden tilsætningsstoffer og problematisk kemi,” siger Dorte Wimmer til TV 2.

Hvad tænker du om Rudolph Care?

TV 2
Tags: 
Nøgleord: