Du behøver ikke vente længere: Foråret er på vej

Du behøver ikke vente længere: Foråret er på vej

image title: 
CJ Photo/123rf.com
Nu skulle det snart være slut med al den sne og sibiriske kulde. Foråret er på vej til Danmark og allerede onsdag kan vi se frem til 15 grader flere steder i landet.
Det oplyser vagthavende meteorolog hos DMI Martin Lindberg ifølge Ekstra Bladet.
 
”I morgen ser vejret meget bedre ud. Der kommer en del sol, og det ser ud til at holde tørt. Især i de sydlige egne ser det godt ud, og lokalt på Sjælland, Lolland og i den sydlige del af Jylland kan det blive 15 grader, siger Martin Lindberg til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Flyforsinkelse? Så meget kan du få i kompensation
 
Hele landet kan dog ikke se frem til den varme 15 grader, men der er ingen grund til frygt for langt de fleste steder bliver det mellem 11 til 15 grader, hvilket er markant varmere end det har været længe.
 
Det bliver dog koldest ved kysterne, hvor vinden udfordrer varmegraderne. Lige nu må man dog væbne sig med tålmodighed. For resten af tirsdagen står på mere nedbør, selv om den værste er overstået.
 
”Jeg regner med, at sneen stopper i København mellem 10 og 11. Det går så over i regn, men det holder op først på eftermiddagen. Der kommer også mere regn længere østpå, siger Martin Lindberg til Ekstra Bladet. 
 
Hvad skal du bruge dagen på, hvis det bliver hele 15 grader? 

Ekstra Bladet
Tags: 
Nøgleord: