Du betaler for andres rejsekort

Du betaler for andres rejsekort

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf
Rejsekortet har været udsat for markant kritik gennem tiden, og flere gange har medier skrevet om, at rejsekort-kunder glemmer at stemple ud og derfor får en bøde.
 
Nu er endnu en uheldig episode for rejsekortet opstået.
 
En uheldig systemfejl har nemlig resulteret i, at 16 rejsekort-kunder har fået tanket deres rejsekort op via andre kunders betalingsoplysninger.
 
“Rejsekort har efter en gennemgang af systemet fundet en fejl. Fejlen har betydet, at der i 16 tilfælde fejlagtigt er tanket op på en kundes rejsekort via en anden kundes betalingsaftale.”
 
Således forklares fejlen på rejsekorts hjemmeside, hvor der også loves, at fejlen ikke bliver gentaget:
 
“Rejsekort Kundecenter vil i de kommende dage kontakte de berørte kunder, og de kunder, der har lidt tab, vil blive kompenseret. Rejsekorts leverandør har rettet fejlen og vil i den kommende tid sikre, at der ikke er flere tilfælde. Vi beklager fejlen!”
 
Bjørn Wahlsten, administrerende direktør hos Rejsekort A/S, udtaler: “Det er voldsomt uheldigt. Jeg ville ikke have lagt det på (rejsekorts hjemmeside, red.), hvis jeg ikke anså det for en væsentlig fejl, som absolut ikke - efter min bedste vurdering - burde ske overhovedet.”
 
Hvad er din holdning til rejsekortet? Har du selv et?
 
Berlingske

Tags: