Du kan forbedre dit hjem med loftisolering

Du kan forbedre dit hjem med loftisolering

Du tænker måske ikke videre over det i hverdagen, men der er faktisk mulighed for at forbedre dit hjem. Hvis du har et hjem af ældre dato, så er det ikke sikkert at huset er ordentlig isoleret. Det skyldes, at der med tiden er kommet nye standarder og metoder til at sikre varmen i huset. Så hvis dit hus føles koldere og er af ældre dato, så kan det måske være at du skal på udkig efter en loftisolering. Hvis du vil vide mere om loftisolering, så læs med her. 

Hvad er loftisolering? 
Du kan se loftisolering, som en slags dyne der holder dit hus varmt og sørger for at varmen ikke siver ud gennem taget. Det er desuden vigtigt, at man har en god loftisolering i hjemmet, da varmen siver op ad. De fleste huse er allerede isoleret til en vis grad. Så når man får efterisolerer hjem, så fungerer det som en form for forbedring af den allerede eksisterende isolering. Der er forskellige måder at efterisolere loftet på, og hvis du har et loftrum, så skal du ikke være bange for, at man ikke kan komme rundt på loftet efter at der er blevet isoleret. 

Spar penge på varmeregningen 
Fordi varmen siver op ad, så siver varmen også ud, hvis du ikke har en ordentlig loftisolering. Derfor kan du faktisk spare en hel del penge på din varmeregning, hvis du vælger at efterisolere dit loft. Det kan godt være, at det er en smule dyrt at få lavet en loftisolering til at starte med, men de penge der er givet ud bliver udlignet med tiden ved de penge du tjener på varmeregningen. 

Fire grunde til at vælge loftisolering:
Der er fire overordnede grunde til at vælge og få lavet en efterisolering af loftet. De fire grunde kommer her. 
  • Du sparer penge på varmeregningen. 
  • Du oplever mindre træk i hjemmet, så du ikke længere bliver generet af kulde. 
  • Du kan få håndværkerfradrag, når du får isoleret boligen. 
  • Du øger boligværdien ved at isolere dit loft. 

Få et mere miljøvenligt hus
Når du får foretaget en isolering af dit loft, så gør du samtidig dit hjem mere miljøvenligt. Vi ved alle, at verden står overfor store klimaudfordringer, som er skabt af den enorme CO2 udledning der er. Når du foretager en isolering af dit loft, så mindsker du samtidig din egen CO2 udledning, hvilket gør dit hjem mere miljøvenligt. 

Den bedste type varmeisolering
Der findes forskellige typer af isolering til loftet. Derfor er der selvfølgelig også forskellige priser på varmeisolering, så det er vigtigt, at du beslutter hvor mange penge du har til at isolere dit loft. Hvis du skal have en ultimative isolering, så skal du vælge at isolere med granulat, som er en type isolering der sprøjtes løst ind. Granulat lægger sig som en dyne af isolering på loftet. Fordelen ved den her type isolering er, at det er hurtigt, samtidig med at det udfylder sprækker samt fejl og mangler på loftet. Så hvis du skal have en optimal og hurtig forbedring af dit hjem, så skal du vælge at få dit loft isoleret med granulat. 
Tags: