Efter 91 års succes er verdenskendt Playboy død

Efter 91 års succes er verdenskendt Playboy død

image title: 
buzzfuss/123rf.com
Det amerikanske ikon og grundlæggeren af Playboy, Hugh Hefner, er i dag gået bort i en alder af 91 år. Det oplyser Playboy på Twitter ifølge TV 2.

I et twitter-opslag delte Playboy den triste nyhed sammen med et billede af Hugh Hefner og et citat fra den verdenskendte Playboy:

”Livet er for kort til at leve nogle andres drøm.”
 
Hvis der var noget, Hugh Hefner formåede, så var det at leve livet fuldt ud. Han grundlagde magasinet Playboy, der for første gang blev udgivet i 1953. Magasinet havde fra start stor succes, og sælges i dag i over tyve lande.

LÆS OGSÅ: Chok: Mand lå død i lufthavn i otte måneder

Playboy blev Hugh Hefners succesfulde varemærke, og han grundlagde natklubber, huse, tv-shows og en film med varemærket i fokus.

Playboy blev med andre ord hans vej til et liv i sus og dus, og en livsstil der var kendetegnet ved store fester, stoffer og sex. Han boede i huset The Playboy Mansion, hvor han svømmede i kvindelige modeller og berømtheder, mens hans liv var en stor fest. Ifølge hans eget udsagn havde han sex med mere en 1000 kvinder.

I 1988 fik han et let slagtilfælde, som førte til, at han stoppede med at tage narkotika og ikke længere deltog ligeså aktivt i festerne i The Playboy Mansion. I den forbindelse lod han ligeledes sin ene datter Christie styre dele af sin forretning.

I sit 91-årige lange liv nåede han at have tre koner og fire børn. Han blev gift med sin sidste kone Crystal, da han var 86 år gammel, mens hun var 26 år.

Torsdag sov Hugh Hefner stille ind hjemme i The Playboy Mansion med sine kære omkring sig.

Hvad tænker du om Hugh Hefners livsstil?

TV 2 
Tags: 
Nøgleord: