Efter voldsom bilulykke: Mine bryster reddede mit liv

Efter voldsom bilulykke: Mine bryster reddede mit liv

image title: 
Foto: Sven Bannuscher/123rf
Hvis dine bryster er store nok, kan de fungere som en airbag. Det viser en historie fra Storbritannien, hvor den 28-årige Sarah Foster ville være kommet forfærdeligt til skade, hvis det ikke havde været for hendes 38JJ-barm. 

På mirakuløs vis overlevede moren til to børn på 13 og otte år uden en eneste brækket knogle, da en bil smaskede ind i hende med 130 kilometer i timen. Det takket være hendes bryster. 

“Jeg ramte forruden, hørte det sagde 'smask', og mine bryster ramte ruden så voldsomt, at den gik i stykker. Jeg kan ikke huske noget efter det. Marie (Sarahs kone, red.) siger, at jeg fløj over bilen, efter jeg havde ramt den,” fortæller Sarah Foster til den britiske avis, The Mirror. 

LÆS OGSÅ: Væk med dine bryster!

Efterfølgende blev den bevidstløse Sarah Foster bragt til hospitalet, hvor hun modtog behandling for kollisionen, der var så voldsom, at hendes tøj var revet af kroppen. Hun slap dog med nogle overrevne ledbånd i knæene og lidt småskrammer. 

“De (brysterne, red.) var godt forslået - og de (lægerne, red.) sagde. at brysterne bogstaveligt talt reddede mit liv,” siger Sarah Foster.

Hun fortæller yderligere, at hun efter ulykken ikke længere skammer sig over sine bryster og derfor har droppet at få gjort de store bryster mindre. 

Har du oplevet lignende historier, hvor særligt store eller små kropsdele reddede liv? 

MX
Tags: 
Nøgleord: