Efterladt som spæd: Hvor er min familie?

Efterladt som spæd: Hvor er min familie?

image title: 
Foto: Screen shot/sky news
30 år efter at være blevet efterladt på et dametoilet som spæd, mangler Steve Hyde stadig svar.

Han blev fundet på toilettet af en medarbejder, der arbejdede i Tax-Free-området i Gatwick Lufthavn i London, og han så umiddelbart ud til at være ren og være godt set efter.

Den nyfødte dreng blev kendt som ”Gary Gatwick” opkaldt efter lufthavnens bamsemaskot.

Til trods for en kæmpe mediedækning af hændelsen, er det dog aldrig lykkedes at finde frem til Steves biologiske forældre.

LÆS OGSÅ: Bortadopterede sin søn. Nu skal de giftes

Ifølge Sky News siger Steve Hyde:

”Det er dét med ikke at vide det. Hvorfor det skete og sådan. Det er dét, jeg har brug for svar på," fortæller Steve Hyde Sky News.

Han fortsætter:

”For mig er der det her hul, som alle andre har fået udfyldt.”

”Der er også det med ens medicinske historie, som alle andre tager for givet. Du tager til lægen, og de spørger: ”Har I det her i din familie?” og jeg må svare, at jeg ærlig talt ikke aner det.”

Steve Hyde får i øjeblikket hjælp fra organisationen ”Missing Family”, som mener, at de måske har fundet to personer, der matcher Steve Hydes DNA. De har fundet personerne via en hjemmeside, hvor folk har fået testet deres DNA for at udfylde et familietræ, men vedkommende har endnu ikke været logget ind på siden for at se deres beskeder.

Steve Hyde fortæller, at hans biologiske forældre ikke skal være bange for at stå frem, da han ikke har nogen negative tanker om dem:

”Hvis nogen fra min biologiske familie vælger at stå frem, er jeg klar over, at de er kommet videre og måske endda har fået flere børn, og har et helt nyt liv, og jeg er ikke ude på at ødelægge dette. Jeg vil bare gerne have, at de står frem.”

Efter først at have tilbragt noget tid i pleje blev Steve Hyde adopteret og har ifølge ham selv haft en dejlig opvækst med tre søstre.

Hvad tror du, det værste ville være ved ikke at kende sit ophav?

Sky News
 
Tags: