Ekspert: Prins Nikolai skal væk fra Danmark

Ekspert: Prins Nikolai skal væk fra Danmark

image title: 
TV 2 / DANMARK ©
Til sommer bliver prins Nikolai færdig med sin studentereksamen, og da skal den 18-årige prins tage stilling til, hvilken karrieremæssig vej han ønsker at gå.

Prins Nikolai får ingen økonomisk støtte eller apanage, og selvom han er forpligtet til at deltage i forskellige aktiviteter i forbindelse med kongehuset, skal han også ud og tjene sine egne penge.

Kongehusekspert Søren Jakobsen mener dog langt fra, at prinsen bør satse på at starte sin karriere i Danmark til trods for, at kongehuset har en række gode forbindelser til nogle af de største danske virksomheder.

”Folk vil straks spørge, om han får jobbet, fordi han har forbindelserne, eller fordi han kan noget. Det er ikke nogen god start,” forklarer eksperten til Se og Hør ifølge Dagens.dk.

LÆS OGSÅ: Kronpris Frederik kan aldrig flyve med sønnen

Kongehuseksperten mener derfor i højere grad, at prinsen bør satse på en international karriere eventuelt i Hongkong.

”Det vil være helt oplagt, at han tager en tur til Hongkong for at arbejde for den danske milliardær Hans Michael Jebsen. Der vil han få adgang til den internationale verden, som han har brug for at komme ind i. Hans Michael Jebsen er i øvrigt ven med prins Joachim,” fortæller Søren Jakobsen.

Kongehuseksperten understreger samtidig, at prinsen efter at have fået noget erfaring fra udlandet sagtens vil kunne vende tilbage til det danske erhvervsliv.

Bør prins Nikolai rejse væk fra Danmark?

Dagens.dk 
Tags: 
Nøgleord: