Ekspert: Prinsen tjente kassen på modeshow

Ekspert: Prinsen tjente kassen på modeshow

image title: 
martinkay78/123rf.com
Det var ikke tilfældigt, at modehuset Burburry under London Fashion Week havde hyret prins Nikolai som model til deres modeshow.

For ifølge moderedaktør hos Euroman, Frederik Lentz Andersen gjorde Burburry det for at få omtale i medierne, og moderedaktøren røber, at det ikke er småpenge, som modehuset har måtte betale for at få prinsen med.

”Jeg vil skyde på, at han får 50.000-100.000 kroner for sådan et job, men det kan også være mere. Det er virkelig godt tænkt af Burberry, for de ved, at historien kommer ud i medierne. Det er rigtig meget omtale, uden at de griber i lommen,” siger han til Euroman ifølge BT.

LÆS OGSÅ: Mand fik kæmpebøde for at købe øl i Tyskland

Prinsen har endnu ikke selv udtalt sig omkring modeshowet, men ifølge modeekspert Chris Pedersen kan prinsens første modelarbejde for Burburry gøre ham attraktiv i branchen.

”Det er kæmpestort. Det kan sagtens være starten på noget meget fint. Det er et show, hele verden kigger på. Burberry er et internationalt 'super brand', som er kendt over hele verden,” fortæller Chris Pedersen til BT.

Tror du, at prinsen får en modelkarrierer?

BT 
Tags: 
Nøgleord: