Eksperternes dom: De går videre i X Factor

Eksperternes dom: De går videre i X Factor

image title: 
Foto: Nikita Buida/123rf.com
Ifølge landets bookmakere er man ikke i tvivl om, hvem der ryger hjem i aftenens udgave af X Factor. De mener, at det er fætrene William og Victor fra Mette Lindbergs gruppe VKATION, der må gå.

Både hos NordicBet og Danske Spil er det VKation, der ser ud til at må forlade aftenens program.

”VKation må lade livet på fredag, med mindre de leverer et ekstraordinært godt show og performance. I og med VKation har været i farezonen to gange, så er sandsynligheden størst for, at de ikke når finalen. Vi vurderer, at der er 60 procent chance for, at de ryger ud,” siger oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen til DR.

I semifinalen er der hverken noget, der hedder farezone eller indflydelse fra dommerne. Til gengæld ryger den deltager, som får færrest seerstemmer.

LÆS OGSÅ: Jim Lyngvild opsøgt af lærer: Bad om 200.000 kroner

Selvom oddsene siger, at VKation har størst sandsynlighed for at ryge ud, mener Peter Emmike Rasmussen, at der stadig er en lille chance for, at de ryger videre i finalen:

”Hvis klappen går ned for Morten, tror jeg ikke, seerne vil holde hånden over ham igen. Mia skal også performe godt, da jeg har mine tvivl om, hvor mange seerstemmer, hun egentlig får i forhold til hendes ellers høje niveau. Vi vurderer, at der 20 procent chance for, at Morten ryger og 15 procent for, at Mia bliver stemt ud,” siger han.

En deltager, bookmakerne er enige om, kommer videre til finalen, er Thomas Blachmans unge solist Chili. Hun er desuden storfavorit til at løbe med sejren i næste uges finale.

”Chili har gennem de seneste uger været vores favorit, og hun performer på højeste niveau gang på gang,” forklarer Peter Emmike Rasmussen.

Hvem håber du, vinder dette års X Factor?
 
DR
 
Tags: 
Nøgleord: