Ekstrem vejvrede: Stukket ihjel efter mindre biluheld

Ekstrem vejvrede: Stukket ihjel efter mindre biluheld

image title: 
Foto: Wavebreak Media Ltd./123rf
En 79-årig pensionist fra Findon i England mistede torsdag aften livet, da en mand i ren og skær vejvrede over et mindre biluheld stak den 79-årige ihjel med en kniv. 

Bilulykken, der førte til drab, fandt sted kort før klokken 20.40, da den 79-årige Don Lock ved et uheld kørte ind i en anden bil. Ifølge flere engelske medier var der tale om et mindre uheld, der kun gav bilerne små buler. 

Alligevel skulle det koste Don Lock livet, da den anden mand for ud af bilen og med adskillige knivstik tog livet den aldrende mand. 

LÆS OGSÅ: Hemmelig politivideo frigivet

Adam Hibbert, der leder politiets efterforskning af sagen, siger om overfaldet, at Don Lock var “offer for et vanvittigt angreb, som han ikke havde nogen chance for at forsvare sig mod”. 

Efter overfaldet flygtede gerningsmanden fra stedet i sin bil. 

Efterfølgende ankom læger, ambulancer og ambulancehelikoptere til gerningsstedet, men da var den ældre mands liv ikke til at redde. Han blev erklæret død i vejkanten. 

Fredag eftermiddag arresterede politeit en 34-årig mand i forbindelse med drabet. 

Afdøde Don Locks barnebarn Ashley Goodlad skrev på Facebook:

“Han var det bedste, sødeste og mest generøse menneske, du nogensinde kunne ønske dig at møde. Det er så fortvivlende lige nu blot at forsøge at prøve at forstå, hvorfor dette er sket. Hvis nogen ved noget om det, bedes du kontakte mig eller politiet.”

Har du også oplevet ekstreme former for vejvrede? 

BT
Tags: 
Nøgleord: