Elsker du Badehotellet? Så kan du godt glæde dig

Elsker du Badehotellet? Så kan du godt glæde dig

image title: 
Foto: zoomteam/123rf.com
Fjerde sæson af ’Badehotellet’ lakker så småt mod enden med det sidste afsnit sat til at løbe over skærmen den 6. marts. Den snarlige sæsonafslutning og ingen udmeldinger om en ny sæson har fået mange af seriens trofaste seere til at frygte, at fjerde sæson også bliver seriens sidste, men de kan nu ånde lettet op.

En af seriens manuskriptforfattere, Stig Thorsboe, fortæller nemlig, at endnu en sæson er på vej, og at han og det øvrige hold bag serien glæder sig over opmærksomheden:

”Vi har en masse historier, vi slet ikke er færdige med at fortælle, og vi glæder os over, at der er et stort publikum, der følger serien. Det er meget opmuntrende,” siger Stig Thorsboe.

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerne narret af listig lommetyv

Han ønsker ikke at uddybe sin kommentar yderligere, så der kan indtil videre kun spekuleres i, hvilke historier der tages op i den kommende femte sæson. Noget kunne dog tyde på, at den kommer til at foregå i år 1932, for indtil videre har seriens fire første afsnit foregået i kronologisk rækkefølge fra 1928 til 1931.

’Badehotellets’ seneste afsnit blev set af 1,4 millioner mennesker og blev dermed kun overgået af Melodi Grand Prix på DR1. Femte sæson ventes på skærmen i 2018. 

Er Badehotellet din yndlingsserie?

BT
Tags: