Elsket radiovært siger op på DR

Elsket radiovært siger op på DR

image title: 
Foto: Kristian Kirk Mailand/123rf.com
’Mads & Monopolet’, ’Kender du typen?’ og ’Aftenshowet’ er blot nogle af de DR-programmer, Mads Steffensen enten er eller har været vært på. Nu er den populære vært dog ikke længere ansat i Danmarks Radio – i hvert fald ikke i formel forstand.

46-årige Mads Steffensen har nemlig opsagt sin stilling hos DR, så han fremover i stedet er tilknyttet public service-kanalen som freelancer. Opsigelsen ændrer altså ikke noget for hans trofaste seere og lyttere, men kun en smule for hovedpersonen selv:

”Der er ikke rigtig nogen forskel. Jeg får bare lidt mere råderet over min egen tid,” siger Mads Steffensen til ugebladet Tæt På.

LÆS OGSÅ: Kendte tv-værter bekræfter forhold

Over for BT uddyber han, at han ellers fortsætter som vanligt:

”Jeg skal fortsat lave Monopolet og Typen og andre programmer til DR. Det er efter eget ønske og skyldes, at jeg kan få lidt mere råderet over min egen tid,” skriver Mads Steffensen i en SMS.

I 13 år har Mads Steffensen været vært på ’Mads & Monopolet’, der hver lørdag tiltrækker hundredtusindvis af lyttere. I weekenden var han sammen med Ulla Essendrop vært på DR’s indsamlingsshow, ’Danmarks Indsamlingen’, som blev sendt på DR1 lørdag aften.

I hvilket program synes du, at Mads Steffensen er den bedste vært?  

BT
Tags: 
Nøgleord: