En cykeltur kan ødelægge dit sexliv

En cykeltur kan ødelægge dit sexliv

Manchet: 
Er du kvinde og foretrækker du at tage cyklen frem for bilen? Så har vi en nedslående nyhed til dig.
image title: 
Foto: ammentorp/123rf.com
Selvom det ofte kan virke mere fornuftigt at snuppe cyklen i stedet for at tage bilen, så er det ikke særlig godt for kvinder at cykle. Faktisk kan både din vagina og dit sexliv blive ødelagt af det. Det skriver New York Post ifølge BT.

”De værste problemer for kvindelige cyklister er gnidning, saddelsår, hudfølsomhed og følelsesløshed, skedeforstørrelse, vaginal irritation og infektion (svamp og bakteriel vaginosis), hudinfektioner og urinvejsinfektioner”, fortæller gynækologen Pradnya Pisal, der har egen praksis i London, ifølge BT til det britiske medie Metro.

Disse gener kommer af, at kvinders underliv bærer op til 40 procent af kropsvægten, når de cykler, og det er underlivet slet ikke beregnet til.
Hæver din vagina eller området omkring op efter en cykeltur, så forklarer Pradnya Pisal, at det er meget vigtigt, at man søger læge, da det ellers kan udvikle sig til at blive meget værre.

LÆS OGSÅ: Her er mænds største fejltagelser under sex

For nogle kvinder kan konsekvenserne af cykling skabe følelsesløshed i skeden, som kan ødelægge deres sexliv.

Du behøver dog ikke at droppe cyklen helt, hvis du er kvinde. Du skal bare være opmærksom på, at du sidder så ret op som muligt på cyklen, så du herved letter for presset på underlivet.

Derudover er det en god idé at investere i en sadel med hul i midten, som kan modvirke at dine ædle dele ikke bliver for klemt.

Har du oplevet problemer efter en cykeltur?

BT
 
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat