En ledningsfri støvsuger til lettere rengøring

En ledningsfri støvsuger til lettere rengøring

Det er de færreste, der elsker at støvsuge. Nu kan du blive en af de få med en ledningsfri støvsuger. Den gør nemlig støvsugningen så let, at det næsten bliver sjovt. Uden en ledning, der hele tiden er i vejen, kan du let bevæge dig rundt fra rum til rum. Der er masser af fordele ved en ledningsfri støvsuger, så læs videre og bliv meget klogere på, hvad sådan en kan gøre for dig.

Dette indhold er sponsoreret

Det er langt fra alle, der elsker at gøre rent. Det samme gælder, når det kommer til at støvsuge. Hvis du har en gammel støvsuger derhjemme, som du slæber fra værelse til værelse, så er det både tidskrævende og besværligt at holde øje med ledning og stikkontakt hele tiden. Hvis bare der var en lettere løsning?

En ny ledningsfri støvsuger er designet til at hjælpe dig. Hvis du bor i flere etager, vil du elske at bære denne slags støvsuger op og ned ad trappen. Du kan nemlig klare støvsugningen samtidig, uden at du skal skifte stikkontakt undervejs. Da en ledningsfri støvsuger er noget lettere end en almindelig støvsuger, undgår du også at få hold i ryggen af alt det slæberi.
 

Alle de store mærker er med

Når det kommer til den nyeste teknologi inden for støvsugere, så er alle de store mærker der. Tyske Miele og Bosch er kendt for deres grundighed og solide håndværk, og det har de overført til deres støvsugere, både når det kommer til deres robotstøvsuger, ledningsfri støvsuger og en billig håndstøvsuger, som de også producerer.

Alle brands er hoppet med på bølgen, det gælder også svenske Electrolux og britiske Dyson. Dyson har i mange år været kendte for deres innovative centrifugeteknologi, og der er også nogle af de førende, når det kommer til ledningsfri støvsugere. De var således nogle af de første, der udviklede en teknologi, der var til at have med at gøre.

Du kan også regne med at teknologien bliver bedre for fremtiden. Kig blot på robotstøvsugeren. For få år siden var det utænkeligt at have sådan en kørende i sit hjem, mens man var på arbejde. I dag er det ganske normalt. Og for at det ikke kan blive smart nok, så kan du få en robotstøvsuger, der kører sig selv til opladning, når den er ved at løbe tør for strøm. Du vil slet ikke lægge mærke til den er der overhovedet.
 

Gør livet lettere med en ledningsfri støvsuger og en håndstøvsuger

En ledningsfri støvsuger har den fordel, at den kan holde strøm længe. Batterierne har udviklet sig meget siden de første modeller kom på markedet. I dag holder nogle af de bedste ledningsfri støvsugere strøm i op til en time, før de løber tør. Så længe du husker at sætte den i opladeren, når du er færdig, så kan du støvsuge til hver en tid.

En af de andre støvsugere på markedet, der også kører på batteri, er en håndstøvsuger. De har egentlig eksisteret siden 80’erne, men i dag er teknologien så god, at de kan holde strøm meget længere end dengang. Og så kan du endda være så heldig at finde en billig håndstøvsuger i dag. Det kunne man bestemt ikke før i tiden.

En billig håndstøvsuger er praktisk, hvis du elsker at sidde i sofaen og spise snacks eksempelvis. Måske har du børn, der gør det. Og der er intet, der krummer lige så meget som børn. I stedet for at hente den almindelige støvsuger frem, så er håndstøvsugeren så praktisk og nem at tage frem, at du kan tage krummer, nullermænd og andet små snavs hurtigere og nemmere end nogensinde før.

Som med den ledningsfri støvsuger skal du blot huske at sætte den i opladeren igen. Det kan nemlig tage lang tid at lade batteriet op igen. En god håndstøvsuger holder godt og vel 20 minutter, men det er også længe i forhold til, hvor stort batteriet egentlig er. Selv hvis du bare bruger den et par minutter, så sæt den altid i opladeren, så du ved, du har et fuldt batteri ved hånden til hver en tid.

Der er masser af fordele ved en ledningsfri støvsuger, og du kan blive den heldige ejer af en allerede i dag. Ingen siger, du skal skille dig af med den gamle støvsuger, det kan også være et fint supplement i kolonihavehuset eller sommerhuset måske. 
Tags: