En photo booth kan blive fast inventar til festlige arrangementer!

En photo booth kan blive fast inventar til festlige arrangementer!

Sponsoreret innhold skrevet i samarbejde med de sider, der linkes til.

Festlige arrangementer skal gerne kunne huskes til langt ud i fremtiden. Selvom der kan komme lidt indenbords, og fester ofte kan gå hen og blive en anelse slørrede i hukommelsen, så må man som arrangør gerne gøre en indsats for, at så mange gode minder bliver fastholdt som muligt. Netop derfor ses det i dag, hvordan en photo booth er blevet fast inventar til mange forskellige festlige arrangementer.

Før vi går videre med dette skriv, så er det naturligvis vigtigt at fastslå, hvad en såkaldt photo booth er.
 

Hvad er en photo booth?

En photo booth er i sandeheden et produkt, der kan siges at have mange navne. Nogle kalder dem for en myselfie, mens andre kalder dem for en selfieboks. Fælles for alle disse betegnelser er dog, at de i bund og grund dækker over en photo booth.

En photo booth er et kamera, som du kan placere et givent sted til en fest, hvorefter det straks bliver festens midtpunkt. Dine gæster har helt selv mulighed for at bestemme, om de vil have taget billeder eller ej. Derudover følger der ofte nogle sjove rekvisitter med, som gør billederne endnu mere livlige og festlige.
 

Photo booth leje er både nemt og bekvemt

Du har måske tidligere oplevet at skulle koordinere med en fotograf i forbindelse med en fest. Der findes et hav af dygtige fotografer i Danmark, men nogle gange kan det blive en anelse bøvlet at skulle koordinere. Derfor ser mange photo booth leje som et nemt alternativ, hvis ikke det er en fest, hvor en professionel fotograf er nødvendig.
 
Du kan typisk leje din photo booth på nettet, hvad end der er tale om et bryllup, en fødselsdag eller en konfirmation. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad denne selfie maskine kan benyttes til.
 

Vælg selv imellem billederne efter festen

Billederne vil blive uploadet til skyen bag et hemmeligt password, som kun du har adgang til. Her vil du både have mulighed for at slette og redigere billederne. Et selskab som myselfie tilbyder, at du gratis kan vælge imellem forskellige ”filtre” til dine billeder, som man kender det fra Instagram. På den måde kan du gøre noget ekstraordinært ud af dine billeder.
 
Derudover kan du vælge, om du vil have dit logo på billederne – det kan være god branding at påsætte et diskret logo, hvis der eksempelvis er tale om et firmaarrangement.
 

Fragten skal du ikke bekymre dig om

Din photo booth vil blive pakket og afsendt efter, at du har bestilt den – eller til den dato, du nu har valgt, at du skal bruge den. Når festen er blevet afholdt, kan du pakke den ned i samme kasse, som du modtog den i, og sende den retur kvit og frit. Det gør det utroligt nemt for dig som arrangør, da du ikke skal bøvle med selv at transportere kameraet frem og tilbage. Skal din photo booth endvidere bruges i firmaregi, så kan det være en god idé at få den sendt direkte ud til dit firma, så du ikke selv skal bære på det frem og tilbage. 

 
Tags: