Endnu et Kessler-medlem skal giftes

Endnu et Kessler-medlem skal giftes

image title: 
grekov/123rf.com
Siden frieriet tilbage i august, har parret været i gang med forberedelserne til drømmebrylluppet.
 
Men ifølge BT har parret først og fremmest skulle finde ud af, hvad deres drøm egentlig var.
 
’Faktisk har jeg været lidt i tvivl – siger jeg, fordi Mikkel ingen bestemte ønsker har i forhold til det her, men jeg tror, at jeg er kommet frem til det helt rigtige nu. Vi skal giftes i udlandet, og det gør vores muligheder lidt anderledes,’ skriver Lea Hvidt på sin blog og indrømmer, at hun har ventet hele livet på sit drømmebryllup.
 
Ifølge bloggen er bryllupsplanlægninger overladt til Lea Hvidt. Det er heller ikke en skam, at Mikkel Kessler overlader dette til sin kommende kone. Lea Hvidt er nemlig kendt for sine store kreativitet, så mon ikke, at hun også er kreativ, når det omhandler hendes bryllup.
 
LÆS OGSÅ: Derfor dropper Linse 'Familien fra Bryggen'
 
Det er ikke kun hos Mikkel Kessler og Lea Hvidt, at der er bryllupsfeber. Cengiz friede til sin Geggo tidligere på året, og det lader til at begge bryllupper skal stå til næste år.
 
”Det bliver indenfor et år. Det kan vi godt afsløre. Hvor mage gæster, der kommer til at være, ved vi ikke endnu, men det bliver nok ret stort. Mikkel Kessler har jo også været på knæ for Lea, så det bliver lidt sjovt, at vi nu får to bryllupper i familien indenfor nærmeste fremtid. Det er rigtig fedt,” har Cengiz tidligere sagt til Realityporten.dk ifølge BT.
 
En ting er dog sikkert; der bliver ikke noget traditionelt bryllup i den utraditionelle familie, men dobbelt fejring af kærligheden næste år – vi glæder os.
 
Vil du gerne have et traditionelt bryllup? 

BT
Tags: 
Nøgleord: