Energidrikke ødelagde 18-årigs liv

Energidrikke ødelagde 18-årigs liv

Sponsoreret indhold

For den engelske, Dion Parrat, startede det hele, da hun i syvende klasse gerne ville tabe sig og erstattede nogle af sine måltider med energidrikkene. Herefter tog det overhånd for hende, og hun nemt kunne drikke op til 4-5 energidrikke om dagen.
 
Efter hun havde aborteret to gange, fik hun af vide af sin læge, at hendes overforbrug af energidrikke lå til grund for hendes alvorlige helbredsproblemer. Det var først her, det gik op for hende, hvor skadeligt hendes forbrug virkelig var.
 
LÆS OGSÅ: Vil fremover forbyde popcorn i biografer

I dag lider Dion Parrat desuden af farligt lavt blodtryk og en alvorlig hjertesygdom som følge af hendes overforbrug, hvilket betyder at hendes hjerterytme pludseligt falder, og hun besvimer.
 
Dette betyder, at hun er tvunget til at have ledninger sat fast til forskellige dele af sin overkrop og en blodtryks-og hjertemåler med sig 24 timer i døgnet. 
 
Dion Parrat har valgt at dele sin historie på det sociale medie Facebook, hvor hun advarer andre unge mennesker og forældre om den farlige drik, og hvilke konsekvenser den har haft for hende.
 
”Før du drikker de billige energidrikke, så tænk lige på hvad du fylder i din krop. Til alle forældre – lad være med at lade jeres børn drikke dem, de skulle være forbudte,” skriver Dion Parrat på sin Facebookprofil.
 
Dion Parrats historie er nu gået viralt og er allerede blevet delt op til 5,000 gange.
 
Vil du tænke over energidrikkens farlige bivirkninger, næste gang du drikker en?
 

Mirror