Enhedslisten: Minister er grådig

Enhedslisten: Minister er grådig

image title: 
Foto: Boris Breytman/123rf.com
“Jeg følger de regler, der er, og den ramme der er for det, jeg er berettiget til.”

 Således siger forsvarsminister Carl Holst (V) til TV 2 i kølvandet på den kritik, han har modtaget, fordi han har valgt at tage imod et eftervederlag på 833.040 kroner for sit tidligere virke som formand for Region Syddanmark.

Selvom Carl Holst ifølge reglerne har lov til at tage imod eftervederlaget, opfordrer Enhedslisten ham alligevel til at takke nej. Partiet har derfor tænkt sig at søge andre partiers opbakning frem mod næste regionsrådsmøde den 25. august.

LÆS OGSÅ: Danskerne er trætte af licens

”Carl Holst skulle forestille at komme med noget ny energi i landspolitik, men han når knapt lige at lande, inden han har fingrene i kagekassen. Jeg tror slet ikke, han er klar over, hvad sådan noget her betyder for almindelige mennesker. Selv om det er legalt, så er det brænde på bålet til politikerleden,” siger Enhedslistens regionsrådsmedlem, Vibeke Syppli Enrum, til TV 2.

Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og SF bakker alle op om Enhedslistens opfordring, mens Socialdemokraterne, Venstre, De Konservative og De Radikale enten ikke har taget stilling eller ikke ønsker at blande sig.

Hvad mener du? Er det i orden, at Carl Holst tager imod sit eftervederlag, så længe reglerne ikke forhindrer det?

TV 2
Tags: