Er 6 år nok for mord og partering af lig?

Er 6 år nok for mord og partering af lig?

image title: 
Foto: Sakhorn Saengtongsamarnsin/123rf.com
En families værste mareridt er nu blevet en realitet for afdøde Gemma Simpsons familie. Efter 14 år som savnet person, stod Gemmas morder, Martin Bell, nemlig frem i juni sidste år og fortalte, at han havde begravet hende i North Yorkshire, efter at have stukket hende i ansigtet med en kniv, savet begge hendes ben af og lagt hende i sit badekar i fire dage. 

Martin Bell, som har fået diagnosticeret skizofreni forklarede, at han dræbte 23-årige Gemma Simpson, fordi Gud havde bedt ham om det.

I starten blev Bell sigtet for mord, men på grund af sin psykiske sygdom blev dette senere ændret til manddrab  og han fik en dom på 12 år. Nu har han dog valgt at appellere til at få dommen reduceret til 6 år på grund af en lov omkring menneskerettigheder.

LÆS OGSÅ: Overrasket tyv fik lort i munden

Gemma Simpsons familie er chokerede over appellen og mener, at den vidner om, at Martin Bell ikke angrer over sin gerning.

”For mig viser det, at han ikke føler skyld over det, han har gjort,” fortæller Gemmas far, Glenn Simpson, til Daily Mirror.

”Han tilføjer endnu mere smerte til vores familie,” fortsætter han og forklarer, at han er sikker på, at Bell vil myrde igen, hvis han bliver sluppet fri:

”Jeg mener, han er en psykopat og en meget, meget farlig mand.”

Det vil blive afgjort i oktober, om Martin Bell skal have lov til at slippe ud af fængslet seks år før tid.

Hvad synes du? Er der tale om formildende omstændigheder, når Martin Bell lider af skizofreni eller fortjener han at sidde straffen ud?   

Mirror
 
Tags: 
Se debatter