Er 6 måneders fængsel for 20 minutters voldtægt for meget?

Er 6 måneders fængsel for 20 minutters voldtægt for meget?

image title: 
Andriy Popov/123rf.com
Det viser sig dog, at Brock Turner formentligt slipper med tre af de seks idømte måneder, ifølge The Guardian.

I den forbindelse forsøgte faren, Dan Turner, at overbevise dommeren om, kun at idømme sønnen en betinget dom, fordi en fængselsstraf var en ”høj pris at betale for 20 minutters aktion”. Det skriver The Guardian, som har fået indsigt i brevet, der blev læst højt i retten.

”Dommen har smadret ham og vores familie på mange måder. Hans liv vil aldrig være det, som han drømte om, og som han har arbejdet så hårdt for at opnå. Det er en høj pris at betale for 20 minutters action ud af hans 20-årige lange liv,” lyder det fra faderen.

LÆS OGSÅ: Kvinde købte fryser, men skreg da hun så indholdet

Dan Turner nævner endvidere i brevet, at sønnen formentlig aldrig kommer til at blive den samme imødekommende og glade dreng, men i stedet præges af angst, frygt og depression. Faren beretter også om, at sønnens stemme er blevet svag samt hans manglende appetit.

Sidstnævnte har fået folk op i det røde felt. En af dem, der er grebet til tastaturet er journalisten Lauren Duca, som skriver:

”Voldtægskultur: Brock Turners far er ked af, at han kun fik '20 minutters aktion', og han ikke engang kan lide bøffer mere.”

Mens andre konstaterer, at hvis Brock Turner havde været sort, ville han højst sandsynligt have fået den hårdeste straf på 14 år.

Hvad synes du om faderens udtalelser?

BT

 
Tags: 
Nøgleord: