Er du hyperseksuel?

Er du hyperseksuel?

image title: 
Foto: 123rf.com
Mange danske mænd, der er hyperseksuelle, lider af en så voldsom trang til sex, at det reelt går ind og påvirker deres daglige livsførelse, og dermed nedbringer deres mulighed for at leve et normalt liv.
 
Nogle mænd bruger angiveligt op til 10-15 timer dagligt på at onanere, og andre føler et kæmpe behov for at have 10-20 seksuelle forhold kørende på én og samme tid.
 
Det viser et nyt studie fra Rigshospitalet lavet i samarbejde med Sexologisk Klinik.
 
LÆS OGSÅ: Sugardater: Noget er bristet inde i mig
 
Monika Emilsdottir er læge på Herlev hospital og er blandt andet en af forskerne bag det omfattende studie, som er baseret på 156 mænd. Ifølge Monika, har de hyperseksuelle mænd ingen tilfredsstillelse i deres seksuelle samvær med andre.
 
“Deres liv handler udelukkende om at holde den seksuelle spænding kørende, og derfor ser vi patienter, som bruger seksuel stimulans på samme måde, som alkoholikere bruger alkohol. Det var en hypotese, at de ikke var særligt lykkelige, men resultaterne viste, at de næsten har samme lave lykkeniveau som suicidale,” siger hun.
 
Lucia Pop, afdelingslæge og psykiater på Sexologisk Center på Aalborg Universitetshospital, siger: “Vi ved endnu ikke så meget om lidelsen, og hvordan man takler problemerne. Derfor er der stor risiko for, at tallet er langt højere, og at mange patienter farer vild i systemet uden at blive sendt de rigtige steder hen.”
 
LÆS OGSÅ: Kvinder bliver svigtet
 
Ydermere fortæller hun, at der ikke findes en medicinsk behandling for hyperseksualitet.
 
Sexologisk Center har udarbejdet en test for metroxpress som skal kunne fortælle, om du er i risikozonen for at blive hyperseksuel.
 
Hvis du blandt andet tænker meget på sex, selvom du forsøger at få tankerne hen på noget andet, planlægger din hverdag så du kan blive seksuelt stimuleret både hjemme og på arbejde og bruger onani som regulering af negative følelser som stress, tristhed og kedsomhed, så er du angiveligt i farezonen.
 
Kan du nikke genkendene til én eller flere af overstående punkter? Frygter du, at ende som hyperseksuel?
 
MX

Tags: 
Nøgleord: