Er du også utilfreds med julegaven fra chefen?

Er du også utilfreds med julegaven fra chefen?

image title: 
Foto: Pixabay
En klassiker til julegaven fra firmaet er julekurven, fyldt op til randen med dårlig kaffe, alt for sur gløgg, kedelige kiks og en dårlig vin. Lyder det bekendt?
 
Flere end hver tredje dansker, der sidste jul fik en julegave af deres arbejdsgiver, var faktisk ligeglade med julegaven. Men hele 17 procent var deciderede utilfredse med deres gave. Det viser en ny undersøgelse.
 
Intentionen med at give julegaver er fra virksomhedernes side at udvise påskønnelse for medarbejderne. Derfor er heller ikke særlig heldigt, når det ender med at gå galt. Det siger Henrik Byager, som har rådgivet virksomheder om netop medarbejdergaver.
 
“Der er to ting, der kan gå galt: Enten er gaven for lille og bliver derfor opfattet som en fornærmelse. Eller også rammer man ved siden af, for eksempel med en skæv oplevelsesgave. Så er der selvfølgelig også den type medarbejder, der generelt er utilfreds med løn og arbejdsvilkår, og som ikke bliver venligere stemt af en julegave,” siger han og understreger, at den vigtigste regel for medarbejdergaver.
 
“Det vigtigste er, at alle får det samme. Det dur ikke, at medarbejderen på gulver får en dåse sild, mens de ledende medarbejdere får en side røget laks.
 
Har du erfaring med at modtage dårlige julegaver fra chefen?
 
Avisen.dk
Tags: 
Nøgleord: