Er du smuk eller gennemsnitlig?

Er du smuk eller gennemsnitlig?

image title: 
Foto: doveau/youtube
Hudplejegiganten Dove er ude med en ny kampagne med titlen ”Choose Beautiful”. Kampagnen sætter fokus på kvinders opfattelse af sig selv – de skal ganske enkelt være bedre til at kalde sig selv for smukke.

Som en del af kampagnen har Dove stillet gæster i indkøbscentre rundt om i verden over for spørgsmålet: Er du gennemsnitlig eller smuk? Gæsterne skal vælge at gå ind af døren med påskriften ”Gennemsnitlig” eller påskriften ”Smuk”. Et valg, der for flere af gæsterne er enormt svært. Det kan ses i kampagnefilmen her.

LÆS OGSÅ: Ekspert revser populær ”mobbe-app”


I videoen ses blandt andet en kvinde, der helt dropper sin tur i indkøbscentret, for at undgå at svare på spørgsmålet. Langt de fleste af kvinderne vælger at gå ind af indgangen med påskriften ”Gennemsnitlig”. Meget få vælger den selvsikre løsning og går med raske skridt ind af indgangen med påskriften ”Smuk”.

Hudplejefirmaet har lavet en undersøgelse der viser, at 80 procent af kvinderne i undersøgelsen mener, at de kan se noget smukt ved deres egen person. Dog vil hele 95 procent ikke beskrive sig selv som værende smuk.

Hvad synes du om kampagnen? Føler du dig smuk?

Dagens.dk

Tags: 
Nøgleord: 
Se debatter