Er du YouSee kunde? Så er der ændringer på vej

Er du YouSee kunde? Så er der ændringer på vej

image title: 
Goran Bogicevic/123rf.com
Over 600.000 danskere der er kunder hos YouSee kan se frem til en overraskelse i form af en ny tv-kanal. For i den kommende tid får alle kunder hos YouSee, der har den lille eller mellem tv-pakke adgang til tv-kanalen Comedy Central. Det skriver BT.

På den nye kanal vil det blandt andet være muligt at se komedieserier samt amerikanske comedy- og talkshows såsom ’The Daily Show’.

”Det er alle vores kunder, der nu får adgang til den nye kanal. Nogle har haft den før, men nu er det alle, også dem med grundpakken og mellempakken,” siger direktør, Jacob Mortensen, til BT.

LÆS OGSÅ: DR dropper tradition i dansk Melodi Grand Prix

YouSee har allerede overbragt den glædelige nyhed til sine kunder i en mail. Udover at fortælle om den nye kanal i mailen, gøres kunderne også opmærksomme på, at der vil ske ændringer i rækkefølgen på de enkelte kanaler.

Hvis du har en lille eller mellem tv-pakke hos YouSee, kan du se frem til at få adgang til den nye kanal i januar eller i slutningen af februar.

Når de omkring 615.000 YouSee-kunder i løbet af den næste måneds tid får adgang til kanalen, vil kanalen kunne ses i over en million husstande.

Hvad tænker du om den nye tv-kanal?

BT 
 
Tags: 
Nøgleord: