Er kvinder liderlige?

Er kvinder liderlige?

image title: 
Foto: Pixabay
Der hersker en forestilling om, at mænd altid er klar på sex, hvorimod kvinder skal forkæles og kurtiseres, før de hopper i kanen med en mand. Tidligere forskning har også understreget denne forskel. Det skriver Metroxpress.
 
Men et nyt tysk studie offentliggjort i Archives of Sexual Behavior viser nu, at forskellen på mænd og kvinders sexdrift ikke er ret stor.
 
De to forskere, Andreas Baranowski og Heiko Hecht, satte seks mænd og otte kvinder til at henvende sig til henholdsvis 119 og 162 personer af modsatte køn, med en forespørgsel om enten at date eller have sex.
 
Resultaterne viste tydelig forskel på, hvordan mænd og kvinder reagerer på frække henvendelser.
 
Eksperimentet følger studier fra 1978 og 1982, hvor samme type forsøg viste, at ingen kvinder takkede ja til sex, mens omkring to ud af tre af mændene ikke holdt sig tilbage.
 
Men hvis man ændrer rammerne for forsøget, er forskellene ikke længere til at få øje på.
 
to tyskere lavede et andet eksperiment: 60 mænd og kvinder blev én ad gangen inviteret ind i et rum, hvor de hver især fik udleveret ti billeder af personer af modsatte køn, som de fik fortalt allerede havde sagt ja til enten en date eller sex med dem.
 
Herefter skulle deltagerne blot vælge, hvilke personer på billederne de ønskede at gå på date med eller have sex med.
 
Resultatet viste, at andelen af kvinder, som takkede ja til en date eller sex stort set var ens med mændenes.
 
100 procent af mændene var klar på sex, mens 97 procent af kvinderne var friske på uforpligtende sex med mindst én af de ti personer på billederne. I gennemsnit valgte de 97 procent af kvinderne tre mænd, mens mændenes gennemsnit var lige over tre.
 
Hvad er din reaktion på det tyske studie? Er du overrasket over, at kvinder har næsten lige så meget lyst til sex med fremmede som mænd?
 
Metroxpress

Tags: 
Nøgleord: