Få bedre orgasmer med disse madvarer

Få bedre orgasmer med disse madvarer

Manchet: 
Elsker du sex, og elsker du at spise mad? Så kan du glæde dig over, at du ved at spise bestemte fødevarer kan øge din lyst til sex og opnå bedre orgasmer.
image title: 
Gita Kulinica/123rf.com
Dagens.dk har i samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, kigget nærmere på seks forskellige madvarer, der kan få dig til at få bedre orgasmer.

1.      Æg
Hvem vil ikke gerne gå fra semi-optimale orgasmer til de mest intense orgasmer nogensinde? Kan du svare ja, så er æg svaret. Æg indeholder protein, der giver masser energi til at blive ved og ved. Desuden vil man opleve øget blodgennemstrømning til enten penis eller klitoris, da æg indeholder næringsstoffet cholin, der øger produktionen af nitrogenoxid.

2.      Spinat
Spinat indeholder zink, og det modvirker hormonet prolaktin. Et for højt niveau af prolaktin, kan medføre nedsat sexlyst og impotens, så hvis du vil øge din sexlyst, så spis dig mæt i spinat!

LÆS OGSÅ: Forbrænd kalorier på denne frække måde

3.      Honning
Mineralet ’bor’ findes i honning, og det øger niveauet af testosteron i blodet. Det styrer sexlysten og orgasmer for både mænd og kvinder. Ydermere kan det også øge produktionen og kvaliteten af sperm.

4.      Chili
Sæt krydderi på dit sexliv! Chili er fyldt med stoffet capsaicin, hvilket øger kroppens blodcirkulation og stimulerer nerverne, så du lettere bliver tændt.

5.      Vandmelon
Findes en naturlig form for viagra? Ja, nemlig vandmelon! Vandmelonen er fyldt med aminosyren citrulline, der øger blodgennemstrømningen, hvilket hjælper mænd med til erektion.

6.      Mørk chokolade.
Ifølge forskning, er kvinder mere tilfreds med deres sexliv, hvis de spiser mørk chokolade dagligt. Det behøves ikke kun indtages via en plade chokolade, men også ved at prøve kondomer med chokoladesmag eller chokolade bodypaint.

Tror du, at fødevarer kan øge din lyst til sex?

​Dagens
 
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat