Få dit drømmejob nu!

Få dit drømmejob nu!

Ønsker du at få dit drømmejob i din drømmebranche? I denne guide får du tips til, hvordan du lander dit drømmejob. Det starter allerede ved tips til, hvordan du får din ansøgning, og dit CV til at skille sig ud. Dernæst får du tips til, hvordan du har alle svarene til din næste jobsamtale. Til sidst får du tips til, hvordan du får en god start på jobbet, og hvordan du bliver en god kollega, som alle kender og hvordan du bliver firmaet mand eller kvinde.
Læs herunder hvordan du går fra at skrive en god ansøgning til at få drømmejobbet. 

Ansøgning og CV

Når du skal have et job, om det er et studiejob eller et fuldtidsjob, så er det vigtigt at du får styr på din ansøgning og dit CV.  I den forbindelse får du her tips til, hvordan du skriver en god ansøgning og et godt CV. Det er vigtigt at starte med en skabelon til din ansøgning. Den kan du finde mange steder på nettet, ved at søge på ”mock-up application” på Google. Her finder du mange gange gratis skabeloner, det er dog en god idé at give lidt penge for en rigtigt god skabelon med både ansøgning og CV i. De koster omkring 50-100 kr., men det er gode penge givet ud til en ansøgning og et CV med et godt design og struktur. Nu er strukturen opsat for dig, derfor er det bare at udfylde skabelonen med din motivation til, hvorfor du skal have den stillingen. Dernæst skriver du hvilke opgaver, der har givet dig erfaring til, at løse de opgaver der er, på den nye arbejdsplads du søger til. I dit CV skriver du din arbejdserfaring ud fra skabelonen. I din arbejdserfaring skiver du tre jobs, du har du haft, hvis du har haft flere end tre jobs, så vælger du de tre jobs, som passer bedst til det job som du søger.

Jobsamtale

Når du har skrevet ansøgningen og dit CV, og du er bliver kaldt ind til jobsamtale. Så er det på tide, at du forbedrede dig til jobsamtalen, det kan du gøre ved at udarbejde en SWOT på dig selv. En SWOT er, hvor du skriver dine styrker, svagheder, muligheder og trusler ned for på den måde at få et bedre overblik over hvad du kan bidrage med til stillingen. Du er hermed klar til når de spørger til jobsamtalen, hvad der er dine stærke sider og hvad der er dine svage sider. Det er et ofte stillet spørgsmål. Nogle andre ofte stillede spørgsmål til jobsamtaler er, hvor du ser dig selv om 5 år? Hvad er dine interesser? Hvor har du hørt om virksomheden.
Du kan også vælge at skrive dig op til et rekrutteringsbureau, som kan rekruttere dig til en stilling. Dette rekrutteringsbureau kunne være ballisager.com.

Når du har fået jobbet

Når du har fået jobbet, så er det vigtigt at give et godt indtryk på dine nye kollegaer i den nye virksomhed. Derfor er det en god idé at gå rundt og sige tak til alle kollegaerne i virksomheden alt fra praktikanter til direktøren. Det er også vigtigt, at du gør dig positivt bemærket ved at blive længe på arbejdspladsen og deltage i de sociale arrangementer der bliver afholdt i virksomheden
Tak for at du har læst med. Jeg håber du blev inspireret til, hvordan du søger dit næste drømmejob.
Tags: