Få en grøn hverdag med genanvendelige sugerør og miljøvenlige produkter

Få en grøn hverdag med genanvendelige sugerør og miljøvenlige produkter

Dette indhold er sponsoreret.

Vi kender det helt sikkert alle sammen godt: Ønsket om at være mere bæredygtige. Men for mange er der en ting, der står i vejen for det projekt ‒ for hvordan kommer du helt præcist i gang med at få en grønnere og mere miljøvenlig hverdag? 

Den gode nyhed er, at det faktisk langt fra behøver at være så kompliceret at blive mere bæredygtig. Vi er nemlig klar med hele tre tips, der kan kickstarte din bæredygtige hverdag. Du kan sagtens starte i det små, hvor du stille og roligt begynder at handle mere bæredygtigt ind. Det kunne for eksempel ske ved, at du skifter de traditionelle sugerør ud med genanvendelige sugerør
 

Skru ned for dit plastforbrug ved at skifte til genanvendelige sugerør

Når du skal holde fødselsdag, nytårsaften eller noget helt tredje, kommer der ofte sugerør på bordet ‒ for det gør altså bare bordet ekstra festligt at se på. Desværre er sugerør af plastik ikke særlig miljøvenlige. 

Vores første tip går derfor på, at du i stedet skifter over til genanvendelige sugerør. Hvis du vælger at købe genanvendelige sugerør, der ikke indeholder plast, gør du altså miljøet en stor tjeneste ‒ men du gør også dig selv en tjeneste. Du kan nemlig få genanvendelige sugerør i stål, som kan bruges igen og igen, så du slipper for løbende at skulle købe nye genanvendelige sugerør. 

Vil du gerne slippe for at gøre sugerør rene? Så kan du sagtens finde “genanvendelige” sugerør, som for eksempel er lavet af bambus eller bionedbrydelige materialer i stedet. 
 

Brug miljøvenlige rengøringsmidler, når hjemmet skal skinne

Selvom du gerne vil være mere bæredygtig, så skal hjemmet jo stadig gøres rent fra tid til anden. Heldigvis behøver du ikke bruge produkter, der ikke er gode for vores kære Moder Jord, når du skal have toilettet eller vasken til at skinne om kap med solen. 

Ved at skifte dine traditionelle rengøringsmidler ud med miljøvenlige rengøringsmidler, kan du gøre en stor forskel for vores miljøet. Men bare rolig, din nye bæredygtige løsning gør altså ikke dit hjem mindre rent. 

Gør din garderobe mere bæredygtig 

Det er ikke kun på badeværelset med miljøvenlige rengøringsmidler eller i køkkenet med genanvendelige sugerør, at du kan få en grønnere hverdag. Det kan du også få i din garderobe. 

Her kan du for eksempel vælge at skifte dit nuværende hårpynt ud med fairtrade hårelastikker eller hårbånd af genanvendt silke. Generelt er det en god idé at gå efter mere bæredygtige materialer i garderoben – og det findes der heldigvis mere og mere af.  
Tags: