Få overblik over de bedste streamingtjenester

Få overblik over de bedste streamingtjenester

Dette indhold er sponsoreret.

Danskerne streamer som aldrig før. Dette er også grunden til, at flere og flere streamingtjenester kommer til – og det betyder, at det er svært at holde overblikket over markedets mange muligheder. Den bedste streamingtjeneste afhænger naturligvis af dine personlige præferencer i forhold til pris og indhold.

Dog er det alligevel værd at læse med i denne artikel, hvor vi giver dig overblikket over nogle af markedets bedste streamingtjenester i skrivende stund. Hvem ved, måske du endnu ikke har fået øjnene op for alle dine fantastiske muligheder.
 

YouTV – alt det bedste TV-streaming samlet i ét

YouSee har for nylig lanceret en helt ny streamingtjeneste. Her får du TV-streaming via streamingtjenester med mulighed for bland-selv-kanaler og et væld af streamingtjenester. Alt indholdet er samlet i ét – nemlig en samlet streaming-app. Tjenesten er meget brugervenlig, og du betaler kun for det indhold, du rent faktisk ønsker at bruge tid på. Du vælger nemlig selv, hvor mange penge du ønsker at betale pr. måned.

Når du har valgt din ønskede betaling, tildeles du et vist antal point, som du så vælger TV-kanaler og streamingtjenester for. Du kan vælge alt fra kanaler af DR, TV2 og TV3 samt streamingtjenester såsom Netflix, Viaplay, HBO Nordic og CMore. For at få TV-streamingen op på din TV-skærm kan du med fordel bruge Chromecast. Med tiden bliver det også muligt at anvende Apple TV samt direkte i dit smart-TV.
 

TV2 Play – masser af dansk indhold

Er du især til dansk indhold, vil det være svært at undvære TV2 Play. Med TV2 Play får du adgang til indhold, der er egenproduceret af TV2 – samtidig med et mindre udvalg af udenlandske film, serier og programmer. Du har mulighed for at vælge den billigste pakke, hvor du ved hvert programs start får et til tre minutters reklametid. Ønsker du at skippe reklamerne, er dette naturligvis også muligt.

Hvis du er sportsentusiast, vil du virkelig få fornøjelse af TV2 Plays sportspakke. Her får du bl.a. mulighed for at se alle de fantastiske fodboldkampe fra Serie A og La Liga. Derudover findes der et væld af andet sportsindhold inden for forskellige sportsgrene. Dette må uden tvivl siges at være én af TV2 Plays store forcer, som du som sportsinteresseret vil nyde ekstremt godt af.
 

Disney+ - alt det bedste indhold fra Disney

Streamingtjenesten har været længe ventet her i landet, og endelig er Disney+ blevet tilgængelig i Danmark. Denne streamingtjeneste er for hele familien med indhold til personer i alle aldre. På Disney+ får du alle de gamle Disney-klassikere – både i forhold til film og serier. Derudover får du også adgang til en masse nye serier og film, som Disney står bag.

Disney er dog ikke det eneste indhold, du får mulighed for at streame løs. Med underholdning fra FX, ABC, 20th Century Fox og Pixar er der timevis af underholdning i alle genrer. Slutteligt er det værd at påpege, at Disney+ er en særdeles prisvenlig streamingtjeneste. Du bestemmer selv, hvorvidt du ønsker at købe abonnementet på månedlig eller årlig basis. 
Tags: