Få sommerfigur med sondemad

Få sommerfigur med sondemad

image title: 
Foto: Mark Adams/123rf.com
De fleste af os kender nok til følelsen af, at bikinisæsonen starter lidt for tidligt hvert år. Nytårsforsættet om flere ture i fitnesscentret og mindre kage er ikke helt blevet holdt, og tanken om at ligge på stranden med bart maveskind løber dig koldt ned af ryggen. Så hvad gør man så?

I USA er svaret for nogle at benytte sig af ”sondekuren”. En ekstrem slankekur, hvor du ikke må spise i 8-10 dage. I stedet får du lagt et rør ind gennem næsen og ned i mavesækken, hvor der bliver sendt næring igennem, i den tid kuren står på.

Det eneste, du må få ud over det, er vand og varme drikke som urte-the.

LÆS OGSÅ: Cannes: Netflix ødelægger filmbranchen 

I USA er kuren især blevet populær hos velhavende kvinder, som snart skal giftes og skal klemmes ned i en stram brudekjole.
Det koster omkring 1500 dollars - godt 10.000 danske kroner – og forløbet skal overvåges af en læge. Ved hjælp af sonden indtager man omkring 800 kalorier om dagen, som medfører, at man kan tabe omkring halvandet kilo om dagen afhængig af kropsvægt.

Udover lidt gener ved at have en slange i spiserøret, er der også en del bivirkninger forbundet med kuren, heriblandt dårlig ånde, forstoppelse, hovedpine, svaghed, træthed og dehydrering. Af de helt ekstreme og sjældne bivirkninger kan nævnes nyreproblemer, gigt og kollapsede lunger

Kunne du finde på at tabe dig med sondemad for at blive klar til en særlig begivenhed? Er ”sondekuren” for ekstrem en slankekur?
 
Metroxpress
 
Tags: 
Nøgleord: