Får du huller i tøjet? Sådan undgår du det

Får du huller i tøjet? Sådan undgår du det

image title: 
Foto: maramicado/123rf.com
Du har sikkert prøvet at have huller i tøjet, og du ville sikkert også ønske, at du vidste, hvad du skal gøre for at undgå det.

Nu afslører direktøren Bayard Winthrop fra det amerikanske tøjmærke American Giant, at der faktisk er en ganske logisk forklaring på de små irriterende huller.

Det skriver Today ifølge BT.

De små huller i din bluse, t-shirt eller trøje kommer nemlig, når det gnides mod dine bukser eller bæltet. Det er den gentagne gnidning, der i sidste ende ødelægger trådene i trøjen.

LÆS OGSÅ: Disse madvarer giver dig fantastisk sex

Hvis du vil komme problemet til livs, opfordrer Bayard til, at du tænker dig om en ekstra gang, når du køber en overdel.

”Kig efter tøjmærker, der fortæller, hvilken type bomuld, de bruger til deres tøj - en længere længde på fibrene er et godt tegn - og som fortæller, hvordan tøjet er lavet,” siger han ifølge BT.

Hvis du gerne vil have en bomuldstrøje, kan det derfor være en god idé at gå efter en dyrere bluse af eksempelvis bomuldstypen supima. Hvis du ikke har en særlig præference for bomuld, kan du med fordel vælge viskose i stedet, da det holder bedre.

Har du oplevet, at der kommer huller i dine overdele?

BT
Tags: 
Nøgleord: