Fænomen fortsætter: 16-årig klovn stukket ned

Fænomen fortsætter: 16-årig klovn stukket ned

image title: 
Foto: Thananun Leungchaiya/123rf.com
Endnu en klovne-episode har udspillet sig i Berlin, hvor en 16-årige påklædte sig en klovnemaske med tilhørende hammer, i forsøget på at skræmme livet af en gruppe bekendte. I stedet for at løbe af skræk, valgte en 14-årig fra gruppen at stikke den 16-årige med en kniv.

Det oplyser tysk politi ifølge The Guardian.

Den 14-årige fandt dog hurtigt ud af, at den udklædte klovn var bekendt, og han begyndte derfor at udøve førstehjælp indtil hjælpen ankom.

’Dræberklovne’ fænomenet som startede i USA og Storbritannien har i den senere tid spredt sig til resten af Europe, herunder Tyskland, Sverige og Danmark.

LÆS OGSÅ: Farligt fænomen skader hospitalsklovnes arbejde

Der har i Danmark været flere eksempler på, folk der er blevet skræmt af klovne, og det har i enkelte tilfælde betydet, at en klovn har været skyld i, at en bilist i Frederiksværk trak så hårdt i rattet for at undvige klovnen, at personen endte med at punktere. Det har fået Nordsjællands politi til tasterne og skriver følgende på Facebook.

”Vi ved ikke, hvad det lokale cirkus har af retningslinjer for at ansætte klovne med pletter på straffeattesten, men nogle døre i livet kan blive lukkede på grund af en beskidt straffeattest. Er det virkelig det værd? Svaret er naturligvis et rungende ”nej!”. Så stop det nu og brug tiden på noget, der ikke går ud over andre og måske også straffeattesten,” skrev politiet i sidste uge.

Hvad ville du gøre, hvis du så en klovn?

BT 
Tags: