Fødslen – Gode ting at gøre før og efter

Fødslen – Gode ting at gøre før og efter

Sponsoreret indhold

Fødslen, det vi glæder os utrolig meget til og alligevel er lidt bange for. Nu er det tid til at være forældre, være forbillede til et nyt lille individ, som elsker os ubetinget. Her kommer nogle gode råd at få det bedste ud af tiden før og især efter for at komme tilbage til hverdagen igen.

Forbered dig bedst muligt

For at forberede sig bedst muligt til denne nye del af ens liv, er det en god ide at få forberedt sig så godt som overhovedet muligt, inden baby kommer til verden. For din egen skyld men også for den lille nys skyld. Først og fremmest bør man sikre sig at alt er baby sikret i hjemmet. Derudover bør man overveje om man har alle remedierne til at passe på barnet. Der er nemlig en hel masse ting, som man kan glemme i hele processen og som man først tænker på når man står i den situation, hvor man mangler det. Få den bedste start ved at finde alle de ting du skal bruge inde på mamamilla.dk, her finder du alt fra ventetøj til tilbehør til barnevognen, mulighederne er uendelige, så det er bare med at undersøge for sig selv. Husk at forbered jer mentalt, og hold øje med at mor har det godt, så der ikke kommer psykiske problemer, da det kan være grund til skilsmisse efterfølgende. Det er vigtigt at snakke om tingene. 

Efter fødslen

Efter fødslen bliver ens hverdag fuldstændig anderledes end hidtil, og det som man før følte var det vigtigste i sit liv, bliver pludselig ændret af den største kærlighed i sit liv, sit barn. Det kan derfor være svært at komme tilbage til at fungere i en hverdag igen. Da alt nu er babybleer, søvn og babynærvær. Det kan derfor være svært at få fokuseret på sig selv. Det er vigtigt stadig at være god ved sig selv. Huske at forkæle sig selv. Det kan enten være en dag i Spa, med dine gode veninder, som du nok ikke har haft meget tid til at se siden babyen kom til verden. Derudover bør du forkæle dig selv med noget nyt tøj og merchandise. Et godt sted til dette er på https://www.carlottasvillage.dk/, hvor der bl.a. er smarte nye solbriller til en hver smag. Derudover bør du gå ud og finde noget nyt tøj. Din krop er højst sandsynligt ikke som den var inden du fødte, og har derfor brug for noget nyt lækkert tøj, som passer, så du kan føle dig smuk og tilpas igen.

Få styr på kærligheden

Efter fødslen er det baby der er i fokus, og selvfølgelig er det det. Det er vigtigt, at man som forældre får snakket godt sammen både før og efter fødslen, da ens hverdag ikke vil være den samme. Kærligheden er stadig utrolig betydningsfuld mellem forældrene, da det afspejler i barnets opvækst. Det er i løbet af de første to år, at det siges, at barnet kan afspejles senere i livet. Som forældre bør man derfor fokusere på at kærligheden og omsorgen stadig er der. Både for hinandens skyld, men også for barnets. Under graviditeten er det ofte her man får sin ”second honeymoon”, da man føler en tryghed ved at have valgt hinanden som forældre. Det er vigtigt at genfinde romantikken, og efter flere måneder med en grædende baby, som holder en oppe om natten, kan det være svært at finde tilbage til hvordan man var sammen før. Et godt råd er at få gennemsnakket forventningerne man har til hinanden, både før og efter. Efter kan forventningerne nemlig godt briste, når to er blevet til tre. Hvorvidt et parforhold holder efter fødslen handler ikke om baggrund, men tit om hvor gode man er til at få konstruktivt diskuteret tingene, og ikke bare går og gemmer dem. Kan det være svært at genfinde intimiteten efter kan du få gode råd på quinde.dk, som har nogle gode artikler om selvsamme emne, og mange andre.