Følg dette trick og fald straks i søvn

Følg dette trick og fald straks i søvn

image title: 
racorn/123rf.com
Du kender det sikkert alt for godt, at tænkerne kører rundt i hovedet, så snart du ligger dig i sengen, hvorefter du må igennem en lang sej kamp, inden søvnen endelig tager over.

Mange danskere lider af søvnproblemer, og for mange skyldes det en masse negative tanker, der fylder deres hoved ved sengetid. Men nu har den canadiske søvnforskere Luc Beaudoin fundet frem til en simpelt løsning kaldet ’shuffle’.

Tricket ’shuffle’ går ud på, at du vælger et ord, hvor ét bogstav kun må indgå én gang- eksempelvis ’sol.’ Hernæst skal du finde på et nyt ord med s, derefter et ord med o og til sidst et ord med l. Det vil hurtigt tage dig til drømmeland.

Idéen med tricket er, at din hjerne hjælpes med at blande tankerne, og dermed ikke får plads til at spekulere på det negative.

LÆS OGSÅ: Så mange danskere brokker sig dagligt

”Du blander dine tanker i søvn. Det er lidt mere krævende end eksempelvis at tælle baglæns, og selvom øvelsen kan føles nem, så er det alligevel en, der sætter hjerneaktiviteten i gang,” fortæller Luc Beaudoin til CBC News.

Den canadiske forsker har testet tricket på 150 elever, og ud fra det kunne han konstatere, at bare ét ord var nok til at få de fleste eleverne til at falde i søvn.

Har du svært ved at falde i søvn?

BT
 
 
 
Tags: 
Nøgleord: