Familie hjalp flygtninge, men fortryder bittert

Familie hjalp flygtninge, men fortryder bittert

image title: 
Foto: forsterforest/123rf.com
I Eslöv nær Malmø gav en familie husly til to unge flygtninge fra Eritrea, der kom til Sverige uden forældre eller anden familie.
Den gode gerning skulle familien dog komme til at fortryde.

Nogle få uger efter de unge flygtningedrenge var blevet indlogeret hos familien, vågnede familiens 10-årige datter nemlig op til en ubehagelig overraskelse.

LÆS OGSÅ: Svensk politi advarer: Vi er ved at miste kontrollen

Hun var faldet i søvn på sofaen efter at have sidder sammen med de to teenagedrenge i dagligstuen, men vågnede ved at den ene dreng pillede ved hendes bryster.

Drengen forsvandt hurtigt, da han opdagede, at den 10-årige vågnede, men havde angiveligt trykket så hårdt på pigens bryster uden på hendes bh, at det gjorde ondt flere minutter efter.

Efterfølgende fortalte pigen sine ældre søskende om episoden, hvorefter moderen blev underrettet og kontaktede politiet.

Ifølge det engelske medie Daily Mail påstår gerningsmanden, at han kun er 15 år gammel, men han er kommet til Sverige uden gyldige identitetspapirer, og det svenske myndigheder mener, at han kan være helt op til 19 år gammel.

Ved retten i Lund blev den afrikanske flygtning dømt for blufærdighedskrænkelse og skal betale en erstatning på 5.000 svenske kroner samt modtage samtaleterapi.

Tror du, at historien vil påvirke folks syn på flygtninge, selvom der kun er tale om en enkeltstående episode?

BT