Familien Beha sætter kurs mod millioner og svømmer i popularitet

Familien Beha sætter kurs mod millioner og svømmer i popularitet

image title: 
ALEH VARANISHCHA/123rf.com
Familien Beha er ikke blot populære blandt seerne i fjernsynet, også deres foredragsturné er fuldt booket helt til efteråret, mens bogen, som Mikkel Beha og sønnen Emil har skrevet, ligger højt på salgslisterne, og det betyder, at pengene strømmer ind.

I det sidste regnskabsår havde familien hele 1.9 millioner kroner i indtægt, hvilket næsten er en fordobling sammenlignet med året før. Samtidig har firmaet Havana Production ApS, som familien ejer, en egenkapital på 3.2 millioner kroner.

Familien store økonomiske og sociale succes skyldes, ifølge Sung Bang, der er direktør og partner i et kommunikationsbureau i København, at de viser det perfekte og ubekymrede liv.

”De sælger drømmen om det gode liv. De repræsenterer et liv, der virker mindre kompliceret, end det vi lever til hverdag. De er faktisk billede på noget, som er en kæmpe industri for tiden: Mindfullness, yoga, meditation, spis rigtigt og så videre. Når vi tænder for fjernsynet og tager ud for at sejle med dem, flygter vi ud af vores hverdag,” fortæller han til BT.

LÆS OGSÅ: Denne Årgang 0-familie er klar seerfavorit

Mikkel Behas far, Troels Kløvedal, var tidligere hele Danmarks stjerne på verdenshavene, og sønnen er nu trådt i faderens fodspor dog i en mere moderne udgave.

”Beha er en ny og moderne Kløvedal. Det ligger jo i hans DNA. Den nye generation har ikke ét overhoved, men flere. Og sønnerne repræsenterer jo denne her sorgløse tilgang til tingene. Det kan virke useriøst bare at rejse lidt tilfældigt rundt, men nu har de både fået bygget en forretning op og blevet så populære, som de er, så det går jo ret godt, må man sige,” siger Sune Bang.

En anden grund til at hele Danmark er begejstret for familien, skyldes ligeledes deres personligheder.

Sune Bang har flere gange mødt Mikkel Beha sammen med sønnerne under optagelserne til ´Go’ Morgen Danmark og fortæller:
”Han er ekstrem oprigtig og meget lige til. Der er ikke så meget pis med ham, til trods for at han er så eksponeret, som han er. Det tror jeg også smitter af på hans popularitet. Han er typen, man gerne vil sidde til bords med ved et middagsselskab.”

Ifølge Gallup havde ’Kurs mod fjerne kyster’ 738.000 seere i sidste uge, og serien er i gang på sidste sæson.

Hvad synes du om Kurs mod fjerne kyster?

BT
Tags: